Essence get picture ready - pore refining mattifying primer

18:47


Danas vam pišem o jednom proizvodu kojeg osobno jako volim, no krenimo po redu. 
Riječ je o ESSENCE GET PICTURE READY PORE REFINING MATTIFYING PRIMER.

Dolazi u plastičnoj tubici u količini od 30 ml. Cijena mu je  29,90 kn i rok trajanja 6 mjeseci nakon otvaranja. Nijansa u kojoj ga možete nabaviti je 10 prime time ).


Miris mu je fin, nije napadan, sama tekstura primera je kremasta, po meni više silikonsko kremasta nije onako tekuće kremasta. (ako razumijete što hoću reći ) . Upravo je to ono što volim jer kod onih ' tekućih ' primera imam osjećaj kao da sklizne s lice i ne radi svoj posao.
Isto tako kod njega volim što kada poslije njega idem nanositi puder mogu ga lijepo izblendati na licu nemam onaj osjećaj ' zapinjanja ' što mi se kod nekih primera događa i onda jednostavno odem isprat primer s lica i stavim drugi. Tako da većina mojih isprobavanja primera loše završi i opet se vratim na ovaj. To je još jedan plus kod mene.    




Na poleđini piše kako istovremeno i hidratizira i matira što mnogima čini ne moguće, ali ne mogu reći da mi isušuje, a isto tako mogu reći da se ne sjajim tijekom dana, tako da je ova tvrdnja u mome slučaju istinita.


Imam lagane pore na obrazima, i kod mene s ovim primerom su te pore manje izražene. Ne znam kako funkcionira kod cura s jako proširenim porama ali kod mene i u tom slučaju radi svoj posao.
Kod nekih primera kada nanosim puderom poslije znam biti '' flekava '' i smatram da je to zbog same teksture primera koja '' ne dopušta '' da se puder lijepo izblenda, a s ovim primerom nisam do sada imala slučaj da puder nisam dobro izblendala jer mi spužvica , ili kist ovisno s čime nanosim, lijepo klizi po licu.


Što se tiče ovog Essence primera imate moje velike preporuke za njega.


Jeste li ga vi isprobale? 

***

You Might Also Like

2 komentari

  1. Nisam ga probala, ali jesam ove diiivne parfemčiće lbd i ovaj drugi iz avona :D <3

    OdgovoriIzbriši
  2. nisam ga probala,ali svakako hoću.
    sad sam uzela bazu iz avona pa dok nju potrošim,prelazim na ovaj primer.. :D

    OdgovoriIzbriši

Pratitelji