Catrice Prime and Fine baza za sjenila

20:23



Prije uopće nisam koristila bazu za sjenilo jer sam mislila da nema neku veliku ulogu niti se vide neke veće promjene. Onda sam čula sve pozitivne stvari o Catrice bazi tj. primeru za sjenilo i odlučila ga i ja isprobati.


Krenimo od ambalaže koja je jednostavna i klasična, a za mene upravo zato izgleda moderno. Bazu od 5 ml možete kupiti za oko 30 kn.


Tekstura same baze je nešto između gela i kreme, a sama baza je lagane boje poput svjetlijeg pudera. Obožavam primere bilo za puder bilo za sjenilo koje imaju neku boju, a nisu klasični bijeli ili prozirni pa zato odmah u startu ova baza dobiva veliki plus.


Baza ima spužvasti aplikator pomoću kojeg se nanosi, međutim, ja bazu prvo nanesem na ruku pa onda s kistićem na kapak što mi je draža i bolja varijanta no svatko ima svoje načine.

Što se tiče ponašanja baze tj. sjenila s bazom, ona mi znatno duže traju, pigmentiranost je više nego odlična, a sjenila mi se ne nakupljaju u pregibu kapka. ( Inače uvijek kada nanesem bazu, fiksiram ju s transparentnim puderom i tako dodatno izbjegnem nakupljanje sjenila.)

Na slici ispod možete vidjeti kako sjenila izgledaju bez Catrice baze, a na ostalim slikama vidite kako ona izgledaju s bazom.

bez Catrice baze za sjenilo



Catrice baza

I tako ja ' neljubitelj ' baza za sjenilo, jer sam uvijek bila u susretu s onim bijelim ili prozirnim bazama koje nisam nikako voljela, našla sam ovu Catrice i od prvog korištenja sam se zaljubila u nju. Svakako ju preporučam svima koji žele da su im sjenila više pigmentirana te da im duže traju. I ne brinite se da će se sjenila teže blendati jer se blendaju savršeno.

Imate li i vi neku bazu koju posebno volite? Jeste li isprobale ovu Catrice bazu? Pišite mi svoje dojmove.




You Might Also Like

19 komentari

  1. Svi hvalite ovu bazu, morat ću je probati :)

    OdgovoriIzbriši
  2. definitivno najbolja baza koju sam ikada probala!

    OdgovoriIzbriši
  3. Zaista me mami :) Swatchevi s bazom izgledaju odlično, vidi se razlika :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam Essence bazu, ali rijetko stavljam sjenila pa nikako da ju potrošim. Super mi je, ali iskreno već me živcira i želim kupiti neku novu, a vjerojatno će to biti ova Catrice :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Prepoznala sam se u prvom dijelu posta hehe.. Ustvari, koristila sam jednu bazu dosad, onu Avonovu i nisam primijetila nikakve rezultate u vezi onog što mi je najbitnije, nakupljanja sjenila u pregibu pa sam tako i odustala od nje. Ali moram ti priznati da sam oduševljena slikama prije/poslije, razlika je ogromna i sviđa mi se :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zato probaj ovu Catrice, biti ćeš i više nego oduševljena. :)

      Izbriši
  6. Savršena baza.

    Nedavno sam otvorila blog pa ako želiš svrati do menw
    Ivinsvet.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  7. I ja sam prije bila dosta skeptična u vezi toga, i onda sam probala jednu od Avona i onu Essence i love stage,avon mi je bio katastrofa dok essence je bila okej. Onda je izašla ta nova baza od Catrice pa sam je uzela, i šta da kažem: savršenstvo od baze!!! Sjenila su puno intenzivnija, od jutra do večeri sve stoji na svom mjestu, bez uvlačenja u pregib kapka. Meni je ovo savršena baza :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo to, savršenstvo. Dugo traje, a cijena je pristupačna, gdje ćeš bolje od toga. :)

      Izbriši

Pratitelji