Darivanje #2 ZATVORENO!

18:30


Drage moje,
Vrijeme je za moje drugo darivanje. Mislila sam još pričekati da mi dođu sve stvarčice ali do završetka darivanja će sve stići.

krenimo redom, prvo što obavezno vam moram pokloniti su ove trepavice, isprobala sam ih za obranu diplome i mogu vam reći da su savršene, prirodne, a opet daju ' ono nešto ' . Trepavice na slici su moje, ali vi ćete dobiti nove, ne taknute.



Sljedeća je moja najdraža Essence paleta, uzela sam ju kada je izlazila iz asortimana jer sam ju planirala još prije pokloniti, no s obzirom da je izišla iz Essence kolekcije, da sam ju sada kupovala ne bi je bilo, ne kažem da i ove nove palete nisu super, već ja svoju verziju ove paletice koristim non stop, tako da nema smisla da i vi ne uživate u njoj.


Beauty spužvice ili tzv. Beauty blenderi, no s obzirom da sam prošli put poklanjala klasičnu verziju spužvice ovaj put sam odlučila pokloniti mini verziju što je super za blendanje korektora i sl. Stoga dva komada malih umjesto jedan veći, malo za promjenu.



Lakići za nokte, jedan The moment, jedan Gabrini.


Sjajilo za usne Cien.


Te dva testera krema za lice Vichy, vjerojatno ću uz ove testere stavit još nekoliko.



Za kraj su kistići za šminkanje koji mi još nisu stigli, pa su slike s neta, ali bez brige, do završetka darivanja će stići.




PRAVILA NAGRADNE IGRE: 

1. Lajkati moju Facebook stranicu ako već niste - klik
2. Pratiti me na Instagramu ako ga imate - klik 
3. Dolje u komentarima na postu ili komentarima na facebooku (klik za facebook ) u objavu o darivanju napišite pod kojim me imenom pratite na Facebooku i Instagramu. 

________

Više mogućnosti da dobijete: 

4. Podijeliti objavu s moje stranice o darivanju na facebooku i staviti je kao ' PUBLIC ' da vas mogu lakše naći. 
5. U komentare ( na blogu ili facebooku ) napisati što najviše volite čitati na beauty blogovima

_______

I to je to, još ne znam kako ću odabrati pobjednika, jeli će to biti putem random.org ili će to biti prema komentaru koji mi se najviše svidi. To ću još odlučiti do kraja darivanja zavisi koliko vas odradi svih 5 koraka. 

Još nešto važno za kraj. Ovo darivanje je za sve koji žele sudjelovati, a u sljedećem darivanju ću pobjednika odrediti putem ' NAJ ČITATELJA ' što znači da ću darivati one koji me vjerno prate, lajkaju, komentiraju i sl. Mislim da je to najpoštenije. Ovakih ' OPĆENITIH ' darivanja će normalno i dalje biti, ali prvenstveno ću nagrađivati naj čitatelje.
______

Darivanje traje do 25.12. jer želim da ovo bude poklon vama za Božić. 

Otvoreno je samo za Hrvatsku. 

Sretno svima! 

***


You Might Also Like

26 komentari

  1. Fb Aneta Služek
    Instagram aneta_91

    Nemam nesto posebno za citanje, sve volim,uvijek mi nesto dobro dođe od savjeta i recenzija proizvoda,ali ako moram nesto izdvojiti, to bi bila recenzija o ruževima.

    OdgovoriIzbriši
  2. FB: Tea Šainović
    IG: @tea1983

    Najviše volim čitati recenzije kozmetike koje mi često pomognu pri odluci o kupovini jer volim čuti i tuđa iskustva.

    OdgovoriIzbriši
  3. Divni pokloni,hvala na tome! ☺
    Instagram: jovana.beba
    Fb: Jovana Spasic Travar

    OdgovoriIzbriši
  4. FB: Jasmina Sukalić
    Instagram: jasmina.sukalic

    Najviše volim čitati o recenziji pudera.

    OdgovoriIzbriši
  5. FB: Nikolina Tomičić
    Instagram: nikolinatomicic

    OdgovoriIzbriši
  6. FB: Ivana Baro
    Na beauty blogovima sve volim procitati jer mislim da svaki novi savjet dobro dode. ☺
    Pokloni su odlicni! ��

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlični pokloni :)
    FB: Karolina Jokić

    Na beauty blogovima najviše volim čitati recenzije koje mi olakšavaju kupovinu proizvoda :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Hej! Pratim te na facebooku kao Ana Dabić, a instagram ne koristim. U slobodno vrijeme sam kolekcionar kozmetike, dekorativne, ali i preparativne, pa su recenzije proizvoda nešto što me privuklo čitanju beauty blogova. To mi je svakako mnogo puta olakšalo kupovinu, a često i uštedilo novac. Kroz vrijeme su me nekako najviše privukli postovi o potrošenim proizvodima jer odjednom vidim nekoliko manjih recenzija koje mi onda pomažu u stvaranju wish liste ili me pak odbiju od proizvoda koji sam imala na wish listi. Osim o kozmetici, obožavam čitati tag postove, postove u kojima se ponekad nađe kakav recept i slično. Uglavnom, sve volim i sve me zabavlja tako da pozdravljam sve ideje koje se pojave. Lažem! Jedino što ne volim su video recenzije. :D Video tutorijali su super, ali video recenzije nekako uvijek preskočim jer su mi i dalje riječi nekako draži medij od slike. To je možda zbog toga što puno čitam, ali kaj da radim, jednostavno je tako. Darivanje je prekrasno, osobito mi se sviđaju kistovi kojih čovjek nikad nema dovoljno i umjene trepavice koje super dođu u ovim blagdanskim danima. Sretno svima s darivanjem i sretno tebi u daljnjem bloganju! :) :*

    OdgovoriIzbriši
  9. FB Antea Antic
    IN antea_sandra
    Najviše volim čitati recenzije proizvoda koje mi olakšavaju pri kupnji nekog proizvoda :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. FB: Irena Mat, podijelila
    Najviše volim čitati recenzije kozmetičkih proizvoda.

    OdgovoriIzbriši
  11. Fb: Madonna Ojurović Čačić
    Instac: @madonnaojuroviccacic

    Za pocetak moram reci kako je darivanje predivno i stvarno su proizvodi krasni. Jako volim beauty blogove i u zadnje vrijeme sve cesce i sve vise pratim bloggerice i beauty svijet. Takodjer,moram priznati da volim sminku(okej,a koja zena ne? :D) i sve sto je vezano za to i upravo na blogovima mogu pronaci ono sto mi treba. Za moj ukus blog cu poceti pratiti prvenstveno ako znam da je bloggerica iskrena i kad znam da nije pod utjecajem brendova tj.da nece iskriviti sliku proizvoda samo zbog proizvodjaca. Druga stvar koja mi je jako bitna je komunikacija s fanovima/pratiteljima,volim opusten razgovor i osjecaj da znam da te mogu upitati neke mozda malo banalnije stvari koje ne znam,a da se pritom neces smijati. To su mi recimo dvije najvaznije stvari,mozda sam malo zahtjevna ali mislim da ce se mnoge cure sloziti :D a sto se tice postova,volim svee,apsolutno sve,bitno da imam sto za citati! Recenzije,usporedbe,ootd,lotd,neke tutorijale,preporuke,new in postove,flop proizvode(ne znam jesam li dobro rekla:P) i ostalo. Mozda sam otisla predaleko,ali jednostavno morala sam napisati sve sto mislim! :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Wow pokloni su predobrii :)) Na blogovima najviše volim čitati recenzije proizvoda, koje mi uvelike pomognu pri kupovini. Zanimljivo mi je i čitati postove o potrošenim proizvodima.

    FB: Irena Pavlović

    OdgovoriIzbriši
  13. FB I INSTAG: Pizeta Suzana

    Najviše čitam recenzije. Prije nego idem u kupovinu i dekorative i preparative dobro se informiram!

    OdgovoriIzbriši
  14. FB: Jedna Jasna / instagram: jedna.jasna / Share: https://www.facebook.com/jasna0301/posts/450555168457378?pnref=story /
    Najviše volim recenzije dekorative, prijedloge za organizaciju kozmetike/ormara/bilo čega, volim čitati i o (ne)favoritima, potrošenim proizvodima... :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Tatjana Tisaj, Instagram tatjanatisaj

    Na blogovima volim čitati sve, volim kad su blogerice otvorene, komunikativne, dostupne i pune savjeta.. Volim kad se mogu privatnom porukom javiti i kad mogu pitati sve što me zanima o proizvodima ili način nanošenja dekorativne kozmetike. Nekad sam kupovala proizvode na buff nisu mi odgovarala, a sad prvo potražim recenzije proizvoda i tražim tester, uzorak nekog proizvoda ako ga ima. Volim vizualno i dobro opisane proizvode, možda čak i više od videa. Video mi se sviđa kod nanošenja dekorativne kozmetike. Komentari blogera mislim da u veliko pomažu ljudima, samo tako nastavi i puno uspjeha u pisanju.

    OdgovoriIzbriši
  16. Fb Jelena Krstičević
    Ins. ElenaK.
    Najvise volim citatj o sminki, koja sminka i kako se nasminkati s njome, a na drugome mjestu odjeca i torbice

    OdgovoriIzbriši
  17. Volim citati apsolutno o svemu. Ali ruzevi su mi naaj :)

    Fb- Marija Habuš
    Instagram- marijah_0805

    OdgovoriIzbriši
  18. Facebook- Marija Alković
    najviše volim čitati recenzije što pristupačnijih proizvoda. Sve moje prijateljice znaju da neću kupiti šminku ukoliko nisam provjerila valja li. :D
    Sviđa mi se tvoj rad i samo tako nastavi. ;)

    OdgovoriIzbriši
  19. fb : Suzana Kišiček
    ja sam uvijek za recenzije tako da to uvijek najvise volim da citam..bez preporuke i dobrih savijeta nista ne kupujem ;)

    OdgovoriIzbriši
  20. FB- Lana Branka Sa

    Evo iskreno nisam nikada previse paznje posvecivala blogovima i citanjima njih.. Uvijek sam mislila da ono sto tamo mogu procitati da ja to vec i znam. No onda me jednom jedan puder strasno zanimao a nisam previse cula za njega..I tako sam igrom slucaja nasla jedan post o tom puderu i eto kupila ga, ali samo zato jer sam za njega cula bas ono sto sam htijela cuti :). Tako da najvise volim citati recenzije, savijete, preporuke.. :) p.s. darivanje je prepredivno, ali jos nikada do sada na nijednom blogu nisam nista osvojila :(, mozda ovo bude prva sreca :)

    OdgovoriIzbriši
  21. FB: Ana Petrinac (SHAREALA)
    Instagram: anabanana2212

    OdgovoriIzbriši
  22. Pozdrav Marija,
    kao prvo moram reći da sam upravo zahvaljujući beauty blogovima danas jako napredovala što se tiče šminkanja. Tek kada sam počela čitati strane i domaće blogove sam otkrila neke stvari koje su mi dotad bila totalna nepoznanica kao npr. blendanje sjenila (dotad nisam ni znala da postoji kist za blendanje ni čemu služi). I nakon što sam pogledala hrpu tutoriala počela sam korak po korak napraviti to i sama. Nabavila sam si kistove za puder, rumenilo, oči... I jedno vrijeme sam stajala pred ogledalom jer nisam mogla vjerovati da par kistova i blendanje toliko puno znače. Od tada se moja rutina šminkanja skroz promijenila i danas si više ne mogu ni zamisliti da stavljam sjenilo bez kista. Šta najviše volim čitati na blogovima: rado pročitam recenzije o proizvodima koji me zanimaju, naravno,moraju biti iskreno napisane,sadržavati što više informacija koje bi bile korisne čitateljima i mislim da si,prije nego se napiše recenzija, treba uzeti dosta vremena za testiranje pogotovo ako se radi o npr. kremama za lice, toniku za čišćenje lica i slično.I naravno, obožavam tutoriale, više one sa slikama nego video, jer mislim da se lakše mogu korak po korak pratiti, kao naprimjer tvoj tutorijal kako napraviti wing, super sve objašnjeno i lako izvedivo! Pošto je Božić već tu, želim tebi i tvojim dragima sretne i blagoslovljene blagdane, i uživaj puno u ovim danima! :-):-)
    Fb:Wanna Bee
    Instagram:ivy_maus

    OdgovoriIzbriši

Pratitelji