Makeup kolekcija ( Christmas Edition )

21:37

Lutkice moje, s obzirom da je Božić i vrijeme blagdana, i sva sam u tome nekom ugođaju odlučila sam vam pokazati svoj najdraži kutak u Božićnom izdanju, svu svoju kolekciju kozmetike i napisati ponešto o stvarčicama koje mi pomažu da organiziram svu svoju šminku. Pa krenimo...


Ovako izgleda moj stolić na kojemu sve počinje. Stol je prije bio za računalo međutim kako sada imam laptop i s obzirom da sam završila faks , stol za pisanje i učenje mi više ne treba pa sam ga ja pretvorila u svoj stolić za šminkanje. Gore sam nalijepila bijelu tapetu da dobije više moderan izgled, još moram maknuti ovu policu što služi za tipkovnicu ali trenutno mi dobro dođe za odlaganje raznih stvari koje mi trenutno ne trebaju. 
Ladice koje su pokraj su zapravo ladice od stare kuhinje, kako su moji kupili novu kuhinju, a ova je završila u tatinoj radioni, odlučila sam ju uzeti k sebi. Inače je bila neke crno sive boje, no kako se ta boja meni nije sviđala, također sam ju oblijepila s bijelom tapetom da dobije onaj đir po mome ukusu. 



 Ovo su divote koje se nalaze na mome stolu. Veći makeup kistovi se nalaze u bijeloj tegli, a manji kistovi su u staklenoj čaši koju sam obljepila s bijelim papirom. Onda imam organizator gdje mi stoje primeri ( Bell, Catrice te Sisley ) , hidratantna krema, ulje za lice, paletica za obrve je iza ruževa, grickalice za nokte i pinceta ( da bude na dohvat ruke ) te je tu dio mojih ruževa. Organizator je kupljen u KIK trgovini po cijeni od 25 kn. I sa strane je moje ogledalce iz Lidla ( kupljeno prošle godine u Lidlu za 50 kn ). 

Ovo je dio na ladicama. Također dio s mojim ruževima, organizator je kupljen preko ebaya za nekih 15-20 kn. Male crne ladice su iz Offertisime, u njima držim razne testere krema,pudera što ćete vidjet na sljedećim slikama. On je kupljen po cijeni od nekih 20ak kuna.

 1. ladica su razni testeri pudera


2. ladica su testeri krema



3. ladica su testeri tonika, krema za tijelo, antiage krema, gelovi za lice te tonik za skidanje šminke


 A sada krećemo na velike ladice. Palete se nalaze u prvoj ladici Ima ih svakakvih jer sam veliki ljubitelj paleta i nikad mi njih nije dosta. Tu se nalaze Barry M. palete, MUA, MUR, Catrice, Guerlain, Playboy, Nyx, Elf, Essence ima paleta s ebaya. A u košarici iza se nalaze palete koje rijetko koristim. Bijela košarica je iz Jyska i plaćena je 5 kn. 

U drugoj ladici ima svega. Bijele košarice su također iz Jyska, samo su manje od prethodne i plaćene su 3 kn / komad.
Tu imamo rumenila ( Revlon, Bourjois, Catrice, Essence, Oriflame.. ) U košarici do su tuševi za oči, od tuševa u gelu, tekućih pa i u olovci ( Essence, Maybelinne, Smashbox, Beauty Uk .. ) U vodoravnim košaricam do tih su highligheri, šimirasti puderi, kremasta rumenila ( Essence, Luxe .. )
ispod se nalaze bronzeri i transparentni puderi i puderi u kamenu. ( Balea, Avon, Catrice, Deborah, Collistar .. ) 
Iznad toga su olovke za usne i olovke za oči i obrve, do su maskare i sjajila, u pozadini su ruževi koje ne koristim često i do su mono sjenila. A ovo što je van košarica sa strane su paletica za obrve, rumenilo, umjetne trepavice ... 


U sljedećoj ladici su, nazovimo to, maramice, jer njih obavezno moram imati pri ruci, u košarici do su puderi i korektori, do toga su kreme za ruke i kreme za kutikule i labela, također ovo su sve kreme za ruke. Moji su dobili cijeli set od 5 krema na nekoj prezentaciji pa je to sve završilo kod mene ( čudno, zar ne? :D :P ) 
Iza se nalaze beauty spužvice, ' britvice ' za lice, ( ispod su tonici protiv prištića ) i do su uljni štapići za skidanje šminke. Iza su stvarčice za nokte.


U zadnjoj ladici su lakovi za nokte te fenovi, figara, pegle za kosu te trake za kosu.



I zadnje, što se nalazi na drugoj strani sobe su moji parfemi koji se nalaze na polici. Tu su dva perfema od dečka, ali ostali su moji.

                                 
                      ***

To je to što se tiče moje kolekcije kozmetike, dio preparativne kozmetike mi je u kupaonici pa njega nisam slikala.
Nadam se da vam se post sviđa, vjerujem da će biti komentara da je to previše kozmetike, međutim ja uživam u svakoj svojoj stvarčici te nikako ne mislim prestati kupovati ono što me veseli. Ovo je moj mali dio svemira, ali još to ne izgleda onako kako bih ja željela, ali se nadam da ću se u sljedećem postu o makeup kolekciji, malo više približiti onome što želim.

Kako vam se sviđa moj mali kutak? 

P.S - Ispričavam se ako su slova u postu različitih veličina, pokušala sam promijeniti no u editoru mi promjeni ali se ne vidi na blogu. 

***

You Might Also Like

24 komentari

  1. Odlična kolekcija, i ja volim te košarice iz Jyska, samo ljubičaste. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. :) Ma savršene su te košarice i još k tome i jeftine. :)

      Izbriši
  2. jako lijepa kolekcija i kutak :) svaka ti čast na preuređenju stola i ladica, uopće ne bih rekla da su ladice zapravo kuhinjski element.
    i da, imamo iste košarice i ogledalo :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. :) .. Hehe, to je lijepo čuti da se ne kuži da je kuhinjski element. :)
      Ma košarice su zakon. A o ogledalu da ne pričam. :)

      Izbriši
  3. Sviđa mi se! :) Imamo iste košarice s time da su moje ljubičaste i zelene ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Sve mi je super.
    Zanima me, kakve su palete s eBaya? Jesi li zadovoljna njima?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) .. pa mogu reći da čak i jesam, imam paletu i rumenila i paletu sjenila i oke su mi. Truse se, ali ja nisam zahtjevna pa mogu proći. :)

      Izbriši
  5. lijepa kolekcija i svaka cast na ideji za uredjenje :) i moj stol za komp je postao stol za sminkanje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) hehe, vjerujem da je tako kod većine cura. :)

      Izbriši
  6. Super kolekcija :D Sve je elegantno i uredno, baš mi godi očima :D
    Svako ima nešto svoje, ja volim lakove, ti šminku, neko drugi nešto drugo :D
    Organizatori su vrh, košarice iz Jyska su vrh, također ih imam puno i ono svugdi su mi, od kuhinje do moje kolekcije :D Taj mali ladičar di držiš testere mi je sljedeći na popisu, prekrasan je :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno. :) Upravo to, svatko ima svoju strast prema nečemu. :)
      Košarice i organizatori jako pomognu u tome da sve izgleda lijepo i uredno. :) Tako je i kod mene, svuda ih ima. :) Dobar je ladičar, samo što sam ludila s njim kad sam unutra imala maskare pa nisam ladice mogla izvaditi :D

      Izbriši
  7. ma prekrasno :) stvarno lijepo uređeno, organizirano i posloženo :) i baš je domišljato to što si iskoristila ladičar od kuhinje..i sama obožavam tapete, s njima se izgled nekog namještaja može obnoviti u sekundi :D love it <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. :) Da, upravo to, od nekog starog komada namještaja dobije se nešto sasvim novo i drugačije. :)

      Izbriši
  8. Ogromna i divna kolekcija! Nikada mi nije zao na sminku zato te i razumem sto imas ovliko :D <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. :) Upravo to, niti jedne lipe mi nije zao koju sam potrošila na šminku. :)

      Izbriši
  9. Predivan ti je kutak :) Nadam se da će moj jednog dana izgledati približno tvojemu ja se još uvijek guram u jednoj ladici jer nemam prostora. Ali uskoro se selim tako da možda bude više prostora za kozmetiku :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. :) Ma biti će prostora ne sumnjam u tebe :) Ako i ne bude, napravit ćeš si ti njega. :)

      Izbriši

Pratitelji