Avon perle za lice

20:03


Razmišljala sam trebam li uopće pisati ovu recenziju, ali moram vam i ja pokazati koliko su ovo divne stvarčice.
Radi se o Avon perlicama za lice koje nisam voljela na prvu, ne zato jer oni nisu bile dobre, nego ih jednostavno nisam znala koristiti i samo su stajale u ladici i čekale bolje dane. Dok se jednom nisam odlučila da im pružim drugu šansu. Tako sam ja eksperimentirala s njima, i naravno, zavoljela ih te su postale dio moje svakodnevne rutine.   


Ono što volim kod njih je to što nemaju neku narančastu boju, koja nikako ne bi dobro izgledala na licu, nego ima nijansu koja savršeno pristaje bilo kojoj boji tena.
I ono što je važno, ne možete nanijeti previše, jer koliko god stavili na lice i djeluje vam jako i intenzivno, možete bez problema blendati do željene nijanse. 


Perlice daju divan i brončani sjaj te je njihova cijena 90ak kuna, međutim često su na popustu pa ih možete nabaviti za 40 kn.
Kada ih jednom kupite one traju i traju, kao da su ne potrošni proizvod.
Za one koji još razmišljaju trebaju li ih kupiti, imate moje velike preporuke, jer omjer cijene i kvalitete je divan i dobijete zaista kvalitetan proizvod.


A što se tiče kistića, upravo s njim možete divno nanijeti ove brončane perlice ( ili bilo koje druge ) kistić je kosi i divno pristaje na obraze tako da ne možete nanijeti previše proizvoda. Kistić može služiti i za nanošenje rumenila ili bronzera, čak i za konturiranje lica, no naravno, ja koristim kistić za što hoću i za što mi odgovara. 


Kistić je mekan, nije krut kao kod nekih kistića, tako da izvrsno s njim možete nanositi bronzer jer zbog toga što je mekan, divno se s njime može blendati.
Cijena kistića je 50 kn, no također se često može naći na popustu pa ga možete nabaviti i po nižoj cijeni od 35 kn.


I za kistić imate moje preporuke, jer otkako sam ga kupila koristim ga non stop, najviše za bronzer, jer za rumenilo sam naviknula na drugi. Ali svakako bi se i s njim rumenilo lijepo nanosilo.





Imate li vi nešto od ove dvije stvarčice? Kako se vama sviđaju? 

***


You Might Also Like

20 komentari

  1. Izgledaju baš lijepo. Vjerovala ili ne ja sam tek prije par dana otkrila čari bronzera :O. Do sada sam samo koristila setove za konturiranje i bila uvjerena kako bronzer nije za mene jer sam tako svijetla. Međutim tek se sve s bronzerom stopi i izgleda prirodnije i ljepše :D Navukla sam se i msilim da će mi to biti jedna od idućih opsesija pri kupovanju haha :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Još jedna stvarčica zbog koje ćeš trošiti novce. :P Ja uvijek stojim kod onoga da svakoj stvarčici treba dati drugu priliku, jer ako nas na oduševi na prvu, a drugu će sigurno hehe. :)

      Izbriši
  2. ja još nisam otkrila čari bronzera XD haha, iz istog razloga kao Ivana, mislim da sam presvijetla, a i nisam sigurna kako bi to izgledalo na meni :D odlučila sam definitivno ovo ljeto isprobati bronzer kad i ako pokupim malo boje ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma trebaš isprobati, ne možeš nešto tvrditi bez dokaza :P jer vjerujem da će ti se svidjeti kao i svima nama ostalima. Probaj i javi dojmove. :) ( I prije nego uhvatiš boje ) :D

      Izbriši
  3. Gledala sam neki dan te perlice na Fb stranici i odmah sam ih otišla potražiti u katalogu ima 3 nijansi, ako se ne varam koja je tvoja?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako je :) Postoje ružičaste, brončane i tamnije brončane. :) Moje su brončane. :)

      Izbriši
  4. Imam ovaj kistić, slažem se i meni je dobar :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj, što ih ne volim :/ Ja te kuglice mogu ovako šeprtljava samo istrest, ništa drugo! xD

    OdgovoriIzbriši
  6. Definitivno najpopularnije kuglice! Kao mala sam ih krala od mamame :D <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Nekad davno sam ih baš obožavala, uspjela sam čak 2 pakiranja potrošiti, a kako su skoro pa nepotrošive, jasno je koliko sam ih koristila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme, stvarno je uspjeh potrošiti dva pakiranja perlica. Svaka čast! :)

      Izbriši
  8. Baš mi se sviđa ovaj kistić, imam jedan sličan koji mi odlično paše i za rumenilo i za bronzer, tako da bi mi dobro došlo pojačanje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja uvijek tvrdim da kistića nikada dosta. Tako da mislim da ti ne bi bio višak da uzmeš još jedan, pa da imaš 100 sličnih nema veze. :)

      Izbriši
  9. Imam oboje i uskoro planiram uraditi recenziju. Nabavila sam ih u setu i iako nikada prije nisam koristila ove perle, pokazale su se jako dobre :)
    Novi post na: http://beautyrebel09.blogspot.ba/2016/01/avon-ultra-beauty-lip-stylo.html

    OdgovoriIzbriši

Pratitelji