Favoriti 2015. godine

21:47


Ovo mi je jedan od najtežih postova koja sam do sada pisala jer u moru dobrih i zaista kvalitetnih proizvoda treba izabrati ipak one koji su mi bili najdraži kroz proteklu, meni jako dragu, 2015. godinu.




Krenut ću od, meni najdražih stvari, paleta. Prvenstveno bih izdvojila MUR flawless matte paletu sjenila. Ima jako pigmentirana i kvalitetna sjenila. Jako su mekana i više kao kremasta, a opet svilenkasta. Recenziju ove palete možete pogledati OVDJE


Sljedeća meni jako draga paleta je Catrice Absolute NUDE paleta, koja mi je savršena za svakodnevne look-ove. A uz kombinaciju s Catrice bazom za sjenilo ( koja je dakako najveći favorit ove godine ) je apsolutno savršena. CATRICE BAZA ZA SJENILO 




I naravno još jedna paleta sjenila. Radi se o Guerlain paleti sjenila. Koja je u rangu s malo skupljim paletama. Cijena joj je nešto viša od 300 kn , te upravo to pokazuje sa svojim elegantnim dizajnom koji mi se tu i najviše sviđa. Najradije bih tu paletu stavila na policu da stoji kao ukras. Ali ako zanemarimo izgled palete, njena sjenila su isto tako dosta pigmentirana. Nisu mekana kao MUR paleta, i ako uspoređujem te dvije palete mogu reći da mi je MUR draža bez obzira na razliku u cijenama. Jer nije uvijek ono skuplje i kvalitetnije. Ali zasigurno ova paleta ostaje u mojim favoritima.   


Pravo otkriće za mene u ovoj godini su Avon perle za lice. Prvo sam bila skeptična oko njih, ali nakon što sam se odlučila zabavit s njima postale su dio moje svakodnevne rutine. I za sve one koje ih još niste kupile, ne znate što propuštate jer su zaista divne. 


U 12. mjesecu je izašla Essence Merry Berry limitirana kolekcija, i prije nego sam vidjela stvarčice uživo, malo me je zaintrigirao highlighter koji se nalazio u toj kolekciji. I uspjela sam doći do njega i kupiti ga, odmah sam ga morala kupiti i kolegici za rođendan, jer jednom riječju, ovaj higlighter je stvarno SAVRŠEN , kako ga ja volim nazivati THE highlighter, i stvarno mi je žao što je u limitiranoj kolekciji jer ne znam što ću kada potrošim ovaj. Jer kuda god idem, s minimalnim makeup-om ili s full face, moram ga staviti. 


Tuš za oči o kojemu non stop pričam, tko god me pita s čim da krene ' učiti ' stavljati tuš, uvijek kažem Maybelline, ovo je zapravo sjenilo za oči, ali meni je ono u potpunosti zamijenilo tuš u gelu i mislim da je najjednostavnije s njime naučiti stavljati tuš. Naravno ne zaboravite kosi kistić. Ako vas zanima, možete pročitati post OVDJE.  


Puderi puderi puderi, moram napomenuti da još uvijek tražim ONAJ NAJSAVRŠENIJI, jer je meni svaki puder divan neko vrijeme i onda kao da mi se koža lica na njega navikne te mi više ne odgovara. Ali ova tri pudera i dalje su moji favoriti. I od ta tri ( Bourjois, Catrice i Essence ) moram izdvojiti Essence, koji mi se najviše dojmio zbog svoga divnoga mirisa i laganoga nanošenja. Više je kao uljni, dok su mi ova više puderasta i praškasta. 


Tko ne voli ruževe za usne? Vjerujem da je takvih jako malo, i isto tako u moru divnih i predivnih ruževa teško je izabrati najbolji. Ali ovo su tri ruža koja su bila najviše uz mene kroz 2015. godinu. Radi se o Loreal collection exclusive by Frieda ( RECENZIJA ) , Beauty Uk te Catrice ultimate stay. 




Olovka za usne koju sam koristila maksimalno je Essence in the nude, nemam neki poseban razlog zašto, jednostavno od svih olovaka nekako sam najradije uzimala tu. 
A uz Essence olovku se nalazi Essence gel za obrve u olovci. Kupila sam ga i koristila samo jednom, te je od tada samo stajao u ladici, međutim, morala sam mu dati drugu priliku i od tada ga koristim non stop, zato ako imate neki proizvod koji ne koristite, obavezno mu dajte novu priliku, možda vas iznenadi.



Kako bi mi ruž za usne ostao cijeli dan na usnama, dobro fiksiran i nakon jela i pića koristim lipcote, koji mi je isto tako veliki favorit. Jer mi ruž ostaje na usnama tokom cijeloga dana. KLIK.


Kistići za šminkanje, njih isto, kao i paleta, nikada dosta, kada god vidim neki novi kistić jednostavno ga moram kupiti, ali mi razum i savjest govore na mi ne trebaju, zasada, hehe. Ovo su četiri kistića koja su mi posebno draga. Prvi je običan kistić s eBaya, kupljen u kompletu od 5 kistića, međutim on mi je nekako najdraži. Nekada ga znam koristiti za tekuću puder, nekada i za rumenilo. Izrazito je mekan bez obzira što je od sintetike.
Sljedeća dva kistića su Avonova, kosti kistić koji najčešće koristim za konturiranje lica te za bronzer, a i ovaj divni srebrni kistić koji mi je najbolji za blendanje korektora.
Te zadnji kistić je Essence Smokey eyes koji je savršen za precizno nanošenje sjenila u pregib oka. 



Nikako ne smijem zaboraviti svoje dvije najdraže maskare, obje su od Catrice, prvo mi je jedno vrijeme bila najdraža All round maskara ( crvena ) , ali nakon što sam probala Lashes to kill, definitivno mi je najdraža.


I za kraj četiri lakića za nokte.  Gabrini je u nijansi M 06, Essie mint candy apple, Wet n' wild u najansi wet cement E2013, te Max Factor u nijansi 900 Ruby fruit.




Imate li vi svoje najdraže stvarčice? 

***


You Might Also Like

8 komentari

  1. Za ništa mi nije žao koliko za ovaj essence kistić što ga nisam na vrijeme kupila! Flawless matte i ja volim, essence olovke i Bourjois 123 puder :)
    Lakovi mo se jako sviđaju!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko ja znam toga kistića ima uvijek u prodaji, možda ne u DM-u, ali pronaći ćeš ga u Mulleru. :)
      Ma paleta je divna, a i puder, iako je meni najbolji ako ga pomiješam s Alverde uljem za lice. :)

      Izbriši
  2. Odlican post♡
    U potpunosti se slazem jer imam i koristim vecinu proizvoda. Stvarno je vrijeme da kupim onu Catrice bazu za sjenilo☆♡

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti. :) Definitivno je moraš nabaviti jer vrijedi svake lipe. :)

      Izbriši
  3. Predivan izbor. Slažem se za e-bay kistove i od essence-a odlični su. Lashes to Kill od Catricea je i meni jedna od najboljih, dakako u vodootpornoj verziji. Catrice zaista ima divne maskare :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. Drago mi je da imamo sličan ukus. A maskare su im divne, slažem se.

      Izbriši
  4. Možeš mi nešto više napisati o Bourjois 123 Perfect puderu? Ili ako ćeš uskoro napraviti recenziju za njega baš bi me obradovala, nisam je uspjela pronaći na blogu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Što se tiče samoga Bourjois pudera, ne mogu ti konkretno pisati o njemu jer mi je ovaj što imam dosta svijetal pa ga miješam s ovim Catrice puderom i u toj kombinaciji su mi super. A kako mi se on sam po sebi sviđa to ne mogu reći, ali definitivno moj najdraži Borujois puder je healthy mix i za njega imaš moje velike preporuke jer se prelijepo blenda i stapa s kožom, ne isušuje ju i divno prekriva, a isto tako divno izgleda na licu cijeli dan. ( Barem je tako u mojem slučaju ) :)

      Izbriši

Pratitelji