Alverde : ulje za lice i serum za savršen ten

18:43


Drage moje,

Vjerujem otkako ste u DM-ovom katalogu ugledale ovaj serum za savršen ten da vas je odmah privukao te da ste ga željele kupiti. Tako je bio barem slučaj kod mene, no svaki put kada sam došla u DM bio je rasprodan, ali sam ga nakon dugo pokušaja uspjela kupiti.


Nalazi se u plastičnoj ambalaži na pumpicu te mu je cijena bila oko 20 ak kuna za 30 ml.
Kada ga stavim na lice imam neki osjećaj ljepljivosti no taj osjećaj nestane za par minuta a miris mu je ugodan. Mislila sam da se serum za savršen ten tako zove samo da privuče pažnju i zanimanje kupaca no, ono što me je iznenadilo je to što daje izraziti sjaj i zdrav izgled kože. To nisam primjećivala dok se nisam pogledala u ogledalo na suncu. Na licu se ovaj serum doima kao highlighter i daje koži taj divan prirodan sjaj.



Tako da ako koji dan nemate volje za ' full makeup ' jednostavno ovaj serum učinit će veći dio posla. Naravno, serum ne prikriva prištiće i sl. jer nije u boji, isto tako nisam vidjela da drastično smanjuje crvenilo ali opet ga u nekoj maloj dozi smanji. 


Ja osobno ovaj serum stavljam ujutro nakon čišćenja lica bez obzira hoću li se  taj dan šminkati ili ne. Volim koristiti ovaj serum te bih ga preporučila svakome tko nije zahtjevan po pitanju krema. Pod  tim mislim da ne očekuje da će krema napraviti čudo.


Sljedeće na redu je Alverde ulje od ruže. Dolazi u staklenoj ambalaži s pipetom te mu je cijena za 15 ml oko 20ak kuna.
Jednom riječju OBOŽAVAM  tu stvar. Uvijek ulje stavljam navečer nakon svega ali naravno ne u velikim količinama već 2-3 kapi, najčešće ga utapkati na problematična mjesta gdje imam prištiće ili gdje mi je koža suha, ali znam ga stavljati i na T-zone bez obzira što su mi one same po sebi dosta masne. Ne umivam se do jutra već cijelu noć spavam s uljem na licu. Drugo jutro koža izgleda svježe, nahranjeno i zdravo, u puno slučajeva mi se dogodilo da smiri crvenilo na licu te da se prije prištići povuku kada koristim ulje.


Što se tiče mirisa samog ulja na prvu nema neki lijep miris, no treba proći vrijeme da se priviknete na njega i onda postaje normalno. Nemojte da vas miris spriječi da ga kupite.


Ulje od ruže ne koristim samo za lice, znam par kapi kapnuti na bilo koje suho područje, primjerice, preko zime su mi dosta zglobovi na šakama suhi pa sam ih znala namazati uljem da nahrani te suhe dijelove.


Da moram birati jedan od ova dva proizvoda da ih zauvijek koristim to bi svakako bilo ulje za lice, bez obzira imate li masnu ili suhu kožu nahranit će ju. Moja koža lica je kombinirana i bez obzira na masne T-zone ne prestajem koristiti ovo ulje jer zaista nahrani i obogati moju kožu lica.


Jeste li vi isprobali nešto od ova dva proizvoda? Kakvi su vaši dojmovi?

***

You Might Also Like

6 komentari

  1. Ulje jako volim a serum imam želju probatiii mislim i da sada hoću :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlican post, moram probati :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mene to ulje uopće nije oduševilo, kod mene ništa ne radi. Ali zato mi serum zvuči zanimljivo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajoj, baš šteta. :/ Probaj mu dati drugu priliku. :) A dojmove seruma, svakako javi ako isprobaš. :)

      Izbriši

Pratitelji