Catrice palete sjenila

18:55


Lijepe moje,
S obzirom da sam veliki ljubitelj paleta sjenila, bilo bi čudno da ne pišem o njima.
Ovaj put se radi o Catrice Absolute Nude i Absolute matt paletama sjenila. Palete su divne i u kombinaciji jedna s drugom, u jednoj su divne matt nijanse, a u drugoj je većina shimmer tako da izvrsno odgovaraju jedna uz drugu.



Ja inače ako mi se nešto ne svidi na prvi pogled, nakon toga dugo stoji u ladici i čeka neke bolje dane. Pa su tako i ove dvije divote, iako trenutno ne razumijem zašto mi se na prvu nisu svidjele. Nakon što sam im dala drugu priliku i malo se ' igrala ' s njima, jednostavno su me oduševile.
Moram napomenuti da uz svake palete koristim Catrice bazu za sjenilo ( RECENZIJA ) pa sam tako i uz ove, jer više ne mogu zamisliti da koristim sjenilo bez Catrice baze.


Sjenila u obje palete su divna, pigmentacija im je super, lako se blendaju i ono što ja volim, dugo ostaju na kapku ( kod mene je to praktički dok ih ne skinem s micelarnom ) . Sjenila su jako mekana i svilenkasta i divno se nadograđuju boje ovisno o intenzitetu koji želite ali isto tako ako su vam previše pigmentirana možete ih s lakoćom izblendati do željene nijanse.





Pigmentiranost  i swatcheve paleta možete vidjeti na slikama.

ABSOLUTE NUDE

 na sobnom svjetlu



na danjem svjetlu
ABSOLUTE MATT

na sobnom svjetlu  




na danjem sjetlu

Što se tiče same palete, ona je plastična, i dosta čvrsta, iako nije čvrsta plastika kao kod onih kockastih Catrice paleta.
Na poleđini palete se mogu naći sastojci te pišu i savjeti za nanošenje sjenila. U paleti se nalazi kistić koji na jednom kraju ima spužvicu te na drugoj kao neki kistić za blendanje. No ja osobno kistiće koji se dobiju uz palete ne koristim.
Cijena palete je oko 42 kn.
      
Nažalost, nisam stigla napraviti niti jedan look, ali zasigurno će ih biti na mojoj facebook stranici, a do tada koristite savjete sa poleđine paleta.

Sviđaju li vam se palete? Imate li koju Catrice paletu?

***



You Might Also Like

6 komentari

  1. Mnogo mi se dopadaju ove paletice, nazalost nemam nijednu ali namjeravam uskoro kupiti :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam Absolute rose i odlicna je, bas volim Catrice sjenila

    OdgovoriIzbriši
  3. Sviđaju mi se obje palete. Volim neutralne nijanse :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj... Stalno izlaze neke nove palete i ja sam konstantno na kušnji da ih kupim! No, kuliram se jer sam po tom pitanju i više nego dobro opskrbljena. Za sada preskačem ;)

    OdgovoriIzbriši

Pratitelji