AURA microfinish powder - Shine killer

22:04


Nema dugo u Hrvatsku je stigao jedan dobro poznati brend koji je odmah zaludio sve cure koje vole šminku, a pogotovo blogerice koje žude da nabave njihove proizvode, niti ja nisam u tome slučaju drugačija.
Radi se o Aura kozmetici ( klik ) , i čim sam vidjela da je stigla u Zagreb u Kozmo, prvom prilikom sam morala otići vidjeti što se ' nudi ' . Naravno, uzela bih sve što je na policama, no, tko ima novaca da kupi baš sve odjednom.  Ja sam se počastila s matirajućim puderom jer sam već dugo u potrazi za onim savršenim pa sam odlučila dati priliku upravo brendu Aura.



Što Aura kaže?

Fini prah za matiranje kože lica sastoji se iz mikrosfera koje imaju izuzetnu moć apsorbiranja sebuma kože. Trenutno matira kožu lica sprečavajući neželjeno isijavanje i do 8 sati. Ublažava izgled bora i prekriva sitne nepravilnosti na koži ne ostavljajući bijele tragove. Zbog svoje teksture savršeno se uklapa u makeup, a zbog vodootpornosti i rezistencije na znojenje sprečava razmazivanje i čini da vaš make-up traje značajno duže!


Aura u svojoj brošuri isto tako daje savjete kako nanijeti ovaj prah, a to je da nakon završenog šminkanja nanesemo kistom malu količinu praha na cijelo lice, obraćajući posebnu pažnju na T-zonu. Izbjegavajući područje oko očiju.



Ambalaža je plastična s poklopcem na odvrtanje, a istodobno je jako elegantna. Dobije se 5 grama proizvoda za cijenu od oko 50 kn.  Rok upotrebe je 16 mjeseci.


Ako ste prije koristile neke krupnije matirajuće pudere tipa pudera u kamenu ili transparentih pudera tipa Deborah i sl. u tom slučaju će vam ovaj biti potpuno drugačiji.
Prije ovoga sam koristila upravo Deborah puder čiji je prah dosta krupniji od ovoga i više podsjeća na brašno i ono što ne volim kod njega trenutno je što ima sitne šljokice u sebi, a kod Aura matirajućeg pudera ćete dobiti sitne čestice koje podsjećaju na prašinu te ako ćete disati u isto vrijeme kada nanosite puder upravo ćete imati osjećaj kao da udišete prašinu, no meni to osobno ne smeta jer je to zapravo dobra strana ovog proizvoda. 




S obzirom da sam krenula uspoređivati ovaj puder s Deoborah puderom ( spominjala sam ovaj puder u jednom od svojih prvih postova pa KLIK ako koga zanima o kojem se točno radi ) nastaviti ću i dalje tu usporedbu. Kada nanesete Deborah puder on se lagano vidi na licu, morate ga jako dobro izblendati da on nestane, ali i dalje će ostati one šljokice koje trenutno ne volim, dok kod Aura pudera nema niti školjica, a kada ga nanesete na lice on se ne vidi.
Kod mene ovaj matirajući puder funkcionira savršeno, inače sam jako voljela upravo Deborah, ali otkako sam nabavila ovaj, to se promijenilo. 


Aura matirajući puder savršeno održava moje T-zone, i tokom dana se nisam niti u jednom trenu počela sjajiti. Imam tri sitne borice na području čela koje mi savršeno sakrije i sprječava da mi se tekući puder nakupi u tom području ili u bilo kojem drugome u kojem se prije nakupljao primjerice u području nekoga prištića, oko usana, nosa i sl. 



Za mene je ovaj matirajući puder pun pogodak i planiram ga nastaviti kupovati i koristiti jer ono što obećaje kozmetika Aura, upravo to ovaj puder ispunjava.


Koristite li vi matirajuće, transparente pudere? Koji su vam trenutno najdraži? Imate li što od kozmetike Aura? ..

***

You Might Also Like

13 komentari

  1. Super se čini kada čitam..vjerojatno ću mu dati priliku kada potrošim sexy mamu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako mu daj priliku, vjerujem da će te oduševiti. :)

      Izbriši
  2. Planiram ga ubrzo probati, čini mi se oke :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovaj se puder čini zbilja super. :) Možeš samo sastojke napisati?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaoo, još pokušavam napraviti što bolju recenziju i eto, zaboravim napisati sastojke. :( Sastav mu je silica, odnosno silicijum dioksid ili kvarcni pijesak. :)

      Izbriši
  4. Potreban mi je i uzecu ga! Koristila sam onaj Essence i bila sam prilicno zadovoljna, nada se da cu i sa ovim takodje biti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uzmi ga svakako. :) Vjerujem da se nećeš razočarati. :)

      Izbriši
  5. Baš zanimljiv proivod :) Za sada sam mirna s matirajućim puderima ali kada budem trebala svakako ću razmisliti o njemu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se. :) Srećom matirajući puderi traju dugo, pa kad kupiš jedan, mirna si neko vrijeme. :)

      Izbriši
  6. Drago mi je da sada imamo na izbor i jednu dobru drogerijsku varijantu!

    OdgovoriIzbriši

Pratitelji