Bloggers' beauty secrets palete sjenila

21:55



Drage moje, prije svega vam se želim ispričati što nisam dugo objavljivala postove, svašta se događalo pa sam pokušala biti u kontaktu sa vama barem preko moje facebook stranice. Nadam se da mi to niste zamjerile, još puno stvari treba sjesti na svoje mjesto ( ako uopće mogu doći na svoje ) ali barem da se sve ustabili, no to je za neku privatnu temu tako da vas neću više sa time zamarati.


Krenimo mi sa ljepšim stvarima kao što su ove paletice. Kada sam vidjela da je Essence imao suradnju sa blogericama jednostavno nisam mogla dočekati da palete stignu kod nas i da ih ugrabim.
Za sebe sam izabrala dvije paletice, ' Vintage Rose ' paleta by Palmira, ' Shape and Shadows ' paleta by Mary, a paletu ' the glow must go on ' by Serena mi je Essence poslao na recenziju.


Sve paletice dolaze u kartonskom pakiranju koje se zatvara na magnet, s nutarnje strane se nalazi ogledalce.

Vintage Rose  paleta by Palmira – 10,5 g proizvoda sa rokom trajanja od 12 mjeseci.
Shape and Shadows paleta by Mary – 8,4 g proizvoda sa rokom trajanja 12 mjeseci.
The glow must go on by Serena* - 14,5 g proizvoda sa rokom trajanja 12 mjeseci.
Cijena palete je 43,90 kn.

Palete su na prvi pogled divne, sami dizajn palete i sve to skupa izgleda obećavajuće.
Kada sam došla u trgovinu po palete , i swatchala njihove testere bila sam dosta razočarana jer sam očekivala puno više, međutim, ipak sam ih odlučila kupiti.

Prilikom isprobavanja kupljenih paleta zaključila sam da je greška bila u testerima jer palete koje sam kupila nisu niti približno kao ono isprobano u trgovini i samim time mi nije bilo žao niti jedne kune koju sam potrošila.


Vintage Rose  paleta by Palmira sadrži šest sjenila te kremasti tuš, koji se može izraditi kao kremasto sjenilo, no treba se jako pažljivo s njim raditi. Uz paletu se dobije i dvostruki kistić.
Swatcheve sjenila možete pogledati na sljedećoj slici, kao i swatch tuša koji je zadnji na ruci.



Shape and Shadows paleta by Mary sadrži četiri sjenila , highlighter te vosak za obrve, te kao i Vintage rose paleta, sadrži dvostruki kist.




The glow must go on by Serena sadrži 2 sjenila, highligter te bronzer koji se može koristiti svaki posebno ( 3 bronzera ) ili pomiješati sva tri i dobiti jednu nijansu. Uz paletu se dobije i kistić sa lakše nanošenje bronzera i highlightera. 




Kao što sam već gore napisala, palete su divne, i oduševljena sam s njima. Ono što je važno za reći je to da prilikom swatchanja nisam koristila bazu za sjenilo, što prilikom recenzija paleta radim. Htjela sam pokazati koliko su ova sjenila divna i bez baze, a možete zamisliti koju kvalitetu imate sa bazom.

Sjenila mi na kapcima ostaju postojana cijeli dan ( 8 sati, uz bazu, jer uvijek koristim bazu prilikom nanošenja sjenila ) te palete preporučujem svima ljubiteljima paleta ( kojih, vjerujem, ima ) ili onima koji će to tek postati.     

Sviđaju li vam se palete? Imate li koju ili ćete ju tek kupiti?

To je to od mene za ovaj post, veliku pusu vam šaljem.




*PR proizvod (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

You Might Also Like

4 komentari

  1. Paleta s bronzerima mi se cini kao paleta koju bih voljela u svojoj kolekciji. Ali ne bih bas koristila za bronzere, ne prakticiram shimmer za nista gotovo osim za highlight, već kao sjenila. Baš mi se sviđaju nijanse.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slazem se, iako, osobno obozavam koristiti sve za sve :) hehe.

      Izbriši
  2. Imam Shape & Shadows paletu i toplo je preporučam svima..stvarno su pogodili sa ovim proizvodima :D
    Vintage Rose nisam uzela uprvo zbog razloga koji navodiš, pigmentacija testera mi se činila nikakvom :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh da, ali paleta je divna, samo su upropastili tester pa cure neće kupiti. :( šteta.

      Izbriši

Pratitelji