Wet n Wild noviteti

20:52


Kada mi je na kućnu adresu stigao ovaj Wet n Wild paket bila sam na putu pa mi je mama poslala slike i nisam mogla dočekati da dođem i počnem isprobavati ove divote. I moj prvi susret s ovim stvarčicama definitivno je bila ljubav na prvi pogled, od kojeg god proizvoda da krenem svi su mi pun pogodak u ovoj kolekciji.


Prvo što sam željela isprobati je ova divna CONTOURING PALETTE CONTOUR* u nijansi E7501 Caramel Toffee koja mi je SAAAAVRŠENA! Brutalno dobra, nijansa za kontur se savršeno blenda i nije preintezivna tako da divno odgovara za laganu konturu, dok ova ' banana ' boja je savršena za fiksiranje pudera da se ne nakuplja u porama i linijama lica te savršeno istakne pojedine dijelove.

Paleta je otprilike veličine dlana, ambalaža je plastična, a u njoj se dobije 12,5 g proizvoda po cijeni oko 40ak kuna.




Ovu paletu preporučujem svima, i onima koji su vješti u konturiranju i onima koji to žele postići jer, ako vam i ne ide konturiranje, ovu ' banana ' nijansu ćete obožavati.



HIGHLIGHTER* za obrve, tj. za ispod obrva, je idealna stvarčica kojom možete napraviti savršenu liniju ispod obrva te ju sa tankim kistićem izblendati. 



Divno se blenda, lijepo ističe područje ispod obrve te isto kao i paletu, jako ćete ju voljeti. Za cca 20ak kuna ćete dobiti 2,6 g proizvoda.


Od ovih stvarčica što sam dobila na recenziju, pun pogotak je ova maskara u 3 koraka - LASH-O-MATIC*

Prvo nanosite crnu maskaru, preko nje uzimate ovu bijelu koja će vam ostaviti sitne bijele dlačice na trepavicama te nakon toga se opet vraćate na crnu maskaru. 



Razlika je velika te je ova maskara zaista divan izum jer dobijete kao neke ekstenzije na trepavice te dodatnu punoću. Cijena maskare je nešto malo više od 70 kn.


I za kraj ostavljam ovu divnu malenu paleticu sa pet sjenila E3971 SHE FANCIES FLORAL*. Nijanse su dovoljno pigmentirane da možete napraviti divan svakodnevan look, a isto tako uz nadogradnju možete stvoriti i dramatičan look, što volim kod paleta jer ne volim kada uzmem malu količinu proizvoda pa mi treba pet dana da izblendam do željene nijanse. Tako da je ova paleta baš za mene.


Na slici imamo swatcheve, ova bijela nijansa izgleda kao metalik ali nije, zbog svijetla je tako ispalo. Sjenila na kapcima su postojana, stoje cijeli dan ( cca 8 sati na poslu ) duže ju nisam imala na očima. Cijena palete je oko 30ak kuna te je savršena paleta za taj cijenovni rang.




Općenito o Wet n Wild novitetima...

Uvijek sam nekako bila skeptična prema njima te je jedini proizvod koji sam s užitkom koristila je bila njihova paleta za obrve koju jednostavno obožavam, no, nakon ove kolekcije i ovog ' update-a ' proizvoda mogu reći da je Wet n Wild brend koji jako drži do svojih obožavatelja te jako drži do toga da im proizvodi budu sve bolji i bolji.


Od svih stvarčica koje sam dobila, ne mogu naći zamjerke niti jednoj, nastaviti ću koristiti svaku stvar, pogotovo contour paletu, maskaru te highlighter jer su mi oni više za svaki dan, ali to ne znači da mi je paleta manje vrijedna ili da ju manje volim.


Imate moje preporuke za svaku stvarčicu! 
Sviđaju li vam se Wet n Wild noviteti? Što vam je najviše zapelo za oko? 


***


*PR proizvod (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)



You Might Also Like

8 komentari

  1. Duo za konturiranje!!!! Kupujem ga prvom prilikom :))))

    OdgovoriIzbriši
  2. Grizem se cijelo vrijeme dok svi pokazuju te palete za konturiranje, a ja nikako da dođem do Wet'n'Wild štanda :$

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad prođe ludilo od novih proizvoda vjerujem da ćeš ih uspjet nać. :) Uvijek kad nešto novo dođe u trgovine nestane brzinom svjetlosti. :D

      Izbriši
  3. Duo za kontutiranje imam želju probati već neko vrijeme :D Drago mi je što su dojmovi dobri :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Uh, koja pigmentacija, super! :)

    Pozdrav iz Slovenije,

    Katja

    OdgovoriIzbriši

Pratitelji