Beauty room tour

20:09


U ovome postu vas očekuje više slika, a manje teksta, tek toliko da znate o čemu je riječ. Vjerujem da većina vas obožava postove tipa ovoga, jer mi je i samoj tako.


Krenimo na moju najdražu prostoriju u kući....

Na sljedećim slikama vidite moj stolić, s lijeve strane stola je polica s cipelama i sandalama, a s desne strane četiri ladice sa kozmetikom. 
Ispod stola možete vidjeti kao mali ormarić ( koji još moram pretapacirati u bijelo i staviti drugu ručkicu ali za sada je takav kakav je ) u njemu i na njemu su preparati i uređaji za kosu, i dio losiona za tijelo. 




Na stolu s lijeve strane se nalazi košarica s fiksatorima te contour paletama i paletama rumenila. '' Teglica '' sa olovkama za usne, akrilni organizator sa ruževima, korekotrima, contoru paleticama, puderima u kamenu i sl. Mala lampa ( za noćni ormarić ) i naravno teglice sa mojim divnim kistićima.


Na vrhu ladica se nalaze dva akrilna organizatora s ruževima, te tacna s kremama i serumima.




Iznad je slika na kojoj možete vidjeti kako izgleda ta cijela desna strana moje beauty sobe.


Na izu koji se nalazi preko puta ulaznih vrata u sobu je slikica te svjetiljka koja mi daje dosta svjetla prilikom šminkanja. ( Uz 3 svjetla u sobi mora biti dobro osvjetljenje. :D )



Na lijevoj strani moje sobe nalaze se dva ormara ( jedan je bio plavi, drugi boja drveta, međutim ja sam ih pretapacirala i promijenila ručkice u ove divne kao dijamantne da to sve skupa lijepo izgleda. Zašto kupovati nove ormare ako se iz starih može napraviti nešto bolje? :)



Na zidu odmah do vrata nalaze se četiri police, sa parfemima i nakitom i pokojim ukrasom.


Odmah do ormara se nalazi jedan stoić, sa Avon parfemima , nakitom koji nosim tijekom tjedna, kutija s naočalama te kao staklena posuda u kojoj su razni testeri, pudera , krema i sl.



To je moje carstvo, nešto sam vam objasnila, nešto vidite i sami, a četiri ladice su ostale '' tajna '' za neki drugi post u kojemu ću pisati o svojoj kolekciji šminke.
Moja beauty soba još uvijek nije onakva kakvu bih ja htjela, ali bez obzira na to obožavam vrijeme provoditi u njoj. 

Sviđa li vam se?  

***


You Might Also Like

2 komentari

Pratitelji