Novosti na Marija's Secret place

20:13


Drage moje, već neko vrijeme mi je želja krenuti s nečim ovakvim, ali nikako da skupim '' hrabrosti '' i '' dovoljno želje '' .       

U srednjoj školi sam imala idealnu težinu , ravan trbuh te mi nikada nije bio problem obući bilo što jer mi je sve uvijek dobro stajalo  ( biti ću skromna :P ) . Ali prepisati ću to tomu da sam još bila dijete, pa se ništa što pojedem nija hvatalo na mene. Jela sam tone čipsa, uživala u brzoj hrani i to se nikada na meni nije vidjelo, niti sam imala celulita niti masnih naslaga ( dobro, neću sad lagati da nisam imala baš ništa, ali ništa što se vidi i što bih mi moglo smetati.


Sada sa svojih 25 godina, imam nekih cca 7 kg više nego što sam imala tada, malo deblje noge, te naravno trbuh koji me ubija jer što god obučem on će se isticati ( zato mi je trenutno omiljeni odjevni predmet hlače visokoga struka :D ) .


Otkako sam završila faks ne krećem se uopće, kada nešto obavljam ili kada idem u kupnju uvijek se trudim s autom doći što bliže da imam što manje za hodati i postala sam UŽASNO lijena. Dobro, još uvijek nisam od onih koji će uzeti zdjelu Nutelle i zatrpati se u krevet i jest, ali mogu onako reći da sam totalno vam ikakve forme te da ako napravim 10 trbušnjaka da ću drugi dan imati upalu mišića.


Često surfam po internetu i pratim te '' fitness cure '' i uvijek, ali uvijek kažem sama sebi '' TO JE TO, KREĆEM I JA '' i nažalost to sam si rekla već 10 ak puta, i eto me još uvijek na istom mjestu.
Ovaj post pišem zato što sam uistinu ovaj put odlučila stati na kraj ne zdravom životu, dakako, neću sad jest dva lista salate i čašu vode cijeli dan, ali da ću napraviti neke preinake hoću.


Razlog svomu tome je više stvari, neću lagati i reći da razlog svemu tome nije izgled, dakako da je, želim izgledati i osjećati se ljepše, ali prvenstveno razlog je ZDRAVLJE. Otkako se ne krećem počele su i glavobolje, i umor i naravno da nemam  volje za ništa. I ne želim se dovesti u situaciju da dovedem svoje zdravlje u pitanje stoga je krajnje vrijeme da nešto poduzmem po pitanju toga.
Naravno, moram napomenuti da nisam debela, i nemam previše kilograma, i nije to najveći problem, već najveći problem je to što se ne krećem, van sam ikakve forme, i ne moram skinuti previše kilograma, ali moram skinuti cca 4 - 5 kg te izraditi mišićnu masu i naravno izbaciti toksine iz organizma.


Zato sam odlučila ovo sve ubaciti u blog, jer nisam nikakav fitness trener niti neki profesionalac već sam obična cura koja želi dokazati i sebi i svima vama da se može napraviti ono što doista želimo.


Koliko vas je u sličnoj situaciji kao ja? Sviđa li vam se ovakva ideja za nadodati na blog uz beauty svijet?

Pišite mi svoje trenutne probleme ( možete u inbox, možete na e-mail, ne morate javno ) i idemo zajedno u zdrav način života! 


***


You Might Also Like

3 komentari

  1. Znaci kao da si moj zivot opisivala hahh. Ista, ali ista stvar. Imam 25, kak je faks zavrsio i od kad radim od doma ulijenila se totalno. Eto, kupila si nedavno dosta rekvizita i opreme za vjezbanje, hranim se zdravije vec godinu i pol, ali to je zbog zdravstvenih problema bilo, mogu reci da mi je puno bolje. Saamo da malo vise vjezbam i dodjem u kakvu takvu formu :) eto, bas smo u istoj situaciji, voljela bih kada bi pisala o nekim vjezbama ili hrani koju budes pripremala pa da skupa radimo na sebi :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan post! Mislim da je motivacija ključ. Ako nju imaš sve ide puno, puno lakše :)

    OdgovoriIzbriši
  3. I sama planiram već nekoliko mjeseci pokrenuti se nekako. Najveći problem mi je što sam student, i za nekakvu zdravu pripremu hrane, smoothije i slične stvari nemam baš ni vremena, niti mogućnosti. Ali, mislim da bi mi puno pomoglo kada bi počela s nekakvim vježbama i aktivnošću. Čovjek se osjeća puno bolje, imaš puno više energije i lakše se diše. :D Inače, super ideja... jedva čekam nadolazeće postove iz ove rubrike! :)

    OdgovoriIzbriši

Pratitelji