Najdraži parfemi

15:09


Na mome blogu nije bilo postova tipa ovoga, a kako u zadnje vrijeme stalno neke novosti zašto ne bi došao i red na jedan ovakav post. Jer sve mi žene volimo dobro mirisati, zar ne?

Neću vam pisati pod brojevima, jer stvarno su mi svi ti parfemi dragi, ali moram napomenuti da mi je malo falilo da ne stavim svih sedam Avonovih parfema. Ako me pratite na facebook-u onda znate da sam opsjednuta Avon parfemima, te da si mi svi njihovi parfemi savršeni i još bih voljela isprobati hrpu njih. 
Ali potrudila sam se da u mojih ' TOP 7 ' ipak ne budu svi Avon parfemi. I ono što još želim napomenuti, nisam htjela surfati i istraživati sastojke već želim dati svoje okvirno mišljenje o svakom parfemu, a neke detalje ostavljam za buduće recenzije nekih drugih parfema.
S obzirom da sam zaluđena s Avonom, onda krenimo od Avona.




Parfem koji je već dugo vremena broj jedan, i ne postoji osoba kojoj taj parfem ne odgovara. Radi se o AVON LITTLE BLACK DRESS parfemu. Parfem nema pretjerano intenzivan miris, ali opet je dosta primjetan. Moj opis parfema bi bio da je dosta ženstven i strastven.




AVON LUCK parfem je sljedeći u mojih top 7. Po meni je to proljetno - ljetni parfem. Lagan ali ne '' vrckav ''. ( Ako tako uopće i mogu opisat parfem. ) .



AVON ULTRA SEXY PINK je također neki veseli, ljetni parfem. Iz njega izlazi miris cvijeća i voća. Tako da je kao stvoren za ljetne dane. ( Što ne znači da ga ne možete koristiti u kišne i snježne dane da vam razvedri to ' tmurno ' vrijeme što jesen i zima donose.     



WUNDER WASSER parfem je jedan od onih parfema koji je senzualan, a istovremeno voćni i svjež. Ali opet s njim dobivate neku dozu ženstvenosti. Od parfema mi je trenutno ostala samo kap, ali čuvam bočicu da si ga opet kupim, da ne zaboravim koliko je dobar.  

Catch...Me Cacharel je izrazito slatkasti parfem, lagan ali opet ženstven. Svakako uz njega ne možete proći nezapaženo.   



Bruno Banani magic woman – inače nisam ljubitelj Bruno Banani parfema , i odmah možete zaključiti da ga nisam ja kupila već sam ga dobila na poklon od najbolje prijateljice. Ali ovaj parfem me je osvojio.




I za kraj sam ostavila jedan jako ženstven, strastven, senzualan i jako intenzivan parfem. Radi se o SHISEIDO Zen Secret Bloom parfemu Ovaj parfem nije parfem za svaki dan. Je, ali opet zavisi kuda idete. Više mi ovaj parfem za neke posebne prigode, ii za nešto gdje želite ostaviti itekako snažan dojam.

I to je to od mojih ' TOP 7 ', nadam se da ste uživali, i ako ste zainteresirani za neku detaljniju recenziju nekog od ovih parfema svakako mi to naznačite.



Moja kolekcija sadrži oko 19 parfema, tako da se je jako teško bilo odlučiti samo za njih sedam. Uz to sam se trudila iz petnih žila izbjegavati Avon parfeme. :D 


***



You Might Also Like

1 komentari

  1. I meni su LBD i Luck odlični parfemi :)
    Obožavam Avon parfeme hihi

    OdgovoriIzbriši

Pratitelji