Essence '' I WANT CANDY ''

10:17


Na kućnu adresu mi je stigla i Essence '' I WANT CANDY '' limitirana kolekcija, i odlučila sam odmah napisati svoje prve dojmove, jer smatram da ako je kolekcija limitirana onda ju nema smisla isprobavati mjesec dana pa onda pisati recenziju jer će se do tada sve rasprodati u drogerijama. Zar ne? 

Essence & Chupa Chups® kreirali su trendovsku kolekciju “I want candy”, koja sadrži super slatke beauty komade koji imaju neodoljiv miris najbolje lizalice Chupa Chups®.
Essence trendovska kolekcija “I want candy” će biti dostupna krajem rujna / tijekom listopada na prodajnim mjestima Dm-a i Bipe, do isteka zaliha.

Na moju adresu su stigla neodoljive četiri stvarčice, četka za kosu, lak za nokte , miris za tijelo i naljepnice za nokte.


*Mirisna četka za kosu

'' Mala četka s cvjetnim mirisom osigurava savršen stil – zahvaljujući i integriranom ogledalu u obliku loga Chupa Chups® na stražnjoj strani četke. ''

Nisam ju isprobavala na svojoj kosi jer ju planiram pokloniti nekome od vas u jednom darivanju, ali poslikala sam ju da vam mogu dočarati nešto više o njoj.

Četka nema klasičan miris kao većina četki, dosta njih nema lijepi miris već se osjete po gumi i plastici, no ova četka je totalno drugačija. I ne, nema intenzivan miris, ali nema niti loš miris. Na četki piše da ima miris Cole, i mirisala sam je neko vrijeme dok nisam stvarno odgonetnula da zaista blago miriši na Colu. 



Četkica ima ogledalo na stražnjoj strani ( na slici je preko ogledala zaštitna folija ) što znači da ju lijepo možete nositi sa sobom u torbi i imate ogledalo i četku u jednom.
I ono što je najbitnije, sama četka je kvalitetno izrađena tako da po mojem mišljenju neće vas čupati ili nešto slično.

Cijena četke za kosu je 25,90 kn , dostupna je pod nazivom  01 i put cola in my hairs, like i just don‘t care.



*Mrisne naljepnice za nokte

'' Slatki dizajn i miris coca cole daju bilo kojoj manikuri apsolutno jedinstven izgled. ''

Naljepnice isto tako nisam otvarala jer također budu dio darivanja, ali i ovako mogu reći da su preslatke, neke mi se sviđaju neke ne, ali s njima se mogu napravi divne manikure, za neko šareno proljeće ili razvedriti ove kišne i hladne dane. Miris naljepnica bi također trebao biti miris Coca Cole, ali to ostavljam nekome drugome da potvrdi.

Cijena  10,90 kn.



*Miris za tijelo

'' Lagani sprej za tijelo pruža pojačani osjećaj svježine i ostavlja iza sebe ugodan miris breskve. ''

Ovaj sprej za tijelo je FAVORIT. Predivan slatkasti miris koji će vas uvijek razvedriti, ja sam ga stavljala i po robi, što je divno za osvježit neki komad robe, ali isto tako je savršeno za tijelo. Kada se otuširate i stavite ovaj miris na svježu kožu, definitivno ćete dugo fino mirisati. Moje preporuke za ovu stvarčicu.

Cijena 25,90 kn.

Sastojci:

AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, BETAINE, PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, CI 15510 (ORANGE 4), CI 16035 (RED 40).


*Mirisni lak za nokte

'' Ružičasta, plava i mint nijansa s mirisom jagode, coca cole i lubenice kreiraju trendi dizajn noktiju samo jednim nanošenjem. ''

Kod mene je stigao ružičasti lak s mirisom jagode i zaista i je takav. Kada ga nanesete na nokte dobijete svršeno mirise nokte. Dovoljno je pigmentiran tako da vam je dovoljan jedan premaz. Svakako ću nabaviti i ostala dva laka ( ako već nisu rasprodani ) jer je ovaj predivan, i još miriši po jagodi. SVAKAKO PREPORUČAM. 



Nokte sam odrezala pa su mi sada kratki i nisu pa u nekome ' zavidnom stanju ' pa ne mogu poslikati neku manikuru, ali poslikala sam jedan nokat tek toliko da vidite kako izgleda lak na noktima. A kada mi nokti opet lijepo izrastu svakako će biti slika.


Cijena 12,90 kn.

Sastojci:

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, PHTHALIC ANHYDRIDE/TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, STEARALKONIUM BENTONITE, ACRYLATES COPOLYMER, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM HECTORITE, AQUA (WATER), PHOSPHORIC ACID, BENZYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, AMYL CINNAMAL, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)



Sve je divno i jako mirišljavo, i sve preporučam od srca. Jeste li već što kupile iz ove kolekcije?

***



*PR PROIZVODI -  (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

You Might Also Like

2 komentari

  1. ceramic or titanium flat iron 3.5 star - ITBII ART
    Ceramic titanium jewelry piercing or titanium flat iron 3.5 star. Ceramic or titanium aluminum vs titanium flat iron 3.5 star. titanium blade Ceramic or titanium flat titanium hair straightener iron 3.5 star. Ceramic or titanium wok titanium flat iron 3.5 star.

    OdgovoriIzbriši

Pratitelji