Darivanje ❤ Zatvoreno!

21:41


Lijepe moje,

Prije par dana je moja facebook stranica prošla 100 lajkova na kojima sam vam jako zahvalna, hvala vam! Svakome pojedinačno. 
Nema nas puno, ali i tih nešto više od 100 me jako veseli, te se nadam da ćemo s vremenom rasti sve više i više.


Kada sam kretala s ovim blogom obećala sam darivanje nakon 100 lajkova i to ću i ostvariti. Nije veliko darivanje ali je od srca, a ono veće će biti svakim sljedećim darivanjem.


U ovome Giveawayu možete osvojiti ovaj paketić sa slike koji sadrži:


Colorama Maybelline sjajilo za usne koje savršeno miriši


Avon sjajilo za usne s efektom punijih usana




Essence parcijalne trepavice s ljepilom


Essence olovku za oči u nijansi 04 blonde



Beauty blender


Te  tri testera krema za lice od:
Afrodite krema od kamilice
LA ROCHE - POSAY krema za lice
VICHY NORMADERM krema za lice

Te stvarčice mogu biti vaše, a ono što trebate napraviti je:

Lajkati moju facebook stranicu klikom OVDJE.
U komentar ovog posta, na mojoj facebook stranici ili na moj mail [ nije bitno gdje, kako vama najbolje odgovara ] napisati svoje ime i prezime, ako ne želite pisati svoje prezime onda napišite početno slovo svoga prezimena.

To je nešto osnovno što trebate napraviti, a ako želite imati više mogućnosti osvojiti ovaj paketić onda mi napiše zašto bi ga baš vi trebali osvojiti. Isto tako možete pisati dolje u komentar, na moju facebook stranicu, ili na mail, kako vama god odgovara.

Način na koji ću odabrati dobitnika ne znam, sve ovisi o tome koliko će mi vas napisati ' Zašto ga baš vi trebate osvojiti ' ako će vas biti puno onda biram najbolji odgovor koji ću objaviti kada odaberem dobitnika. A ako vas bude manje onda dobitnika biram putem ' random.org ' gdje komentari na post idu prvi, pa facebook pa mail.

Ovo darivanje će trajati do 31.7. u ponoć , te nakon toga ću prelistati vaše odgovore i objaviti sretnog dobitnika.

Darivanje je otvoreno samo za čitatelje iz Hrvatske.

Darivanje je zatvoreno.

Lijepe moje, toliko ste mi lijepih poruka napisale da mi je zaista teško bilo odabrati samo jednu. Posebno cijenim sve poruke koje ste mi ostavile i poslale iz toga razloga što je to bio moj prvi Giveaway, i što sam nova u svemu ovome i onda neizmjerno cijenim svaku vašu poruku, svaki vaš lajk i komentar. Sljedeće ' veće ' darivanje će biti oko 300 lajkova, a ono manje će svakako biti kada prođemo 200. :) Zato me i dalje pratite, lajkajte, šaljite mi svoje ideje i sve što vam padne na pamet, rado ću pročitati i odgovoriti vam.
Dobitnica ovoga darivanja je Štefica Digula Jelić, jer me posebno razveselila s natpisom koji je postavila na svoju trešnju i kćerki je rođendan uskoro pa evo neka joj je sretan. :) ..
Vi drage moje koje niste osvojile ovaj poklon stvarno mi je žao, ali takva su pravila, ali kao što sam rekla, zasigurno će biti još darivanja.
A moja draga dobitnica ima 48 sati da mi se javi, a suprotnom biram drugu pobjednicu.

Velika pusa svima. :) :* <3




Pusa,



You Might Also Like

8 komentari

  1. Laura R.

    Nisam isprobala niti jedan od ovih proizvoda i upravo zato bih voljela osvojiti ovaj paketić, najviše od svega zanimaju me ove trepavice :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Suzana Gajdašević.

    Voljela bih i trebala osvojiti ovaj paketić jer mi se proizvodi jako sviđaju i pod hitno si moram kupiti novu kvalitetnu kremu (pri čemu bi mi ovi testeri puno pomogli), a većinu proizvoda nažalost nisam imala prilike isprobati. Posebno me vesele testeri krema, sjajila i beauty blender koji već duže vrijeme planiram kupiti. Mislim da je paketić pravi "ljetni" i sadrži sve što je potrebno za dnevni ili večernji look, kao i za redovitu njegu što (mi) je vrlo važno. Sve pohvale za ovo darivanje :).

    OdgovoriIzbriši
  3. Anamarija L.

    Voljela bih osvojiti ovo radi parcijalnih trepavica pošto ih nisam još imala prilike isprobati, pa da vidim koliko sam spretna :) A i olovka za obrve je u mojoj nijansi! :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Leonarda Grandverger
    Ovdje se nalaze proizvodi koje nisam uopće isprobala! Beauty blender gledam već dugo vremena, ali nikako da izdvojim novce i odvažim se. Parcijalne trepke također nemam, a uvijek mi trebaju pa režem one velike (ups.) za Essence olovku sam toliko čitala, i planiram ju kupiti jer sam pri kraju sa Essence setom za obrve pa eto, ova bi mi dobrodošla, a sjajila fakat nikad dosta, jel'. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Stanka Hranj

    paa imam veliku zelju osvojit ove proizvode jer sam se puno puta natjecala i ovo bi bila moja prva nagrada..jer inace nemam bas srece pa 😀
    obozavam sve vezano uz make up ,a najvise crvena sjajila..to imaam uvijek na sebi al bas uvijek 😆
    a ostalo bi imala zadovoljstva isprobati..bila bi zahvalnaa 😊☺

    OdgovoriIzbriši
  6. Mario H.

    imam veliku zelju osvojit ove proizvode za frendicu za poklon

    s postovanjem Mario

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Žao mi je.. dobitnica je već odabrana, nagradna igra je trajala do 31.7. u ponoć. Pratite moj blog i moju fb stranicu, biti će još nagradnih igara :) ..
      hvala. :)

      Izbriši

Pratitelji