Essence ruževi

19:24



Odlučila sam danas pisati o savršenim, kvalitetnim i pristupačnim Essence ruževima.

Radi se o mojoj maloj kolekciji njihovih ruževa, ali svaki od tih ruževa obožavam.

Ono što općenito volim kod Essence proizvoda je to što su pristupačni i gotovo svatko si ih može priuštiti, i naravno, kvaliteta je zajamčena.


U mojoj kolekciji Essence ruževa ima njih samo 7 , a to su :
01 Coral callng
02 All you need is red
02 porcelain doll
03 dare to wear
05 dare to be nude
09 wear berries
11 nude love

Ruževi su prikazani na slikama : 








O ruževima i pakiranju:

       Ruževi su prelijepih nijansi, izdrže na usnama do par sati, u mojem slučaju se ne nakupljaju na usnama niti mi ih isušuju, stoga sam njihov veliki ljubitelj.
Da postignu svoju pravu boju potrebno ih je nanesti u dva sloja, ali ja osobno sve ruževe nanosim u nekoliko slojeva, pa mi to nije zamjerka.
Pigmentiranost ruževa možete pogledati na slici:







Ruževi se mogu pronaći u gotovo svim drogerijama. I cijena im je 19,90 kn.

Sve nijanse ruževa možete pogledati ovdje: Dugotrajni ruž za usne i ovdje: Dugotrajni nude ruž za usne. 

Pakiranje im je izrađeno od matt plastike te vam se neće dogoditi da vam ostanu otisci od prstiju na njima što je meni osobno odlično, jer nisam baš ljubitelj ' sjajnih ' pakiranja jer mi onda sve te ' packe ' od prstiju djeluju ne uredno. 
Ono što je isto tako super je to što nema šanse da vam se ruž otvori u torbici jer se čvrsto zatvaraju. Ispod ruža je naljepnica s imenom i bojom ruža, a oko njega se nalazi ' prsten ' koji isto tako pokazuje nijansu ruža.




Sastojci nude dugotrajnog ruža [ nude pakiranje ]

 RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, POLYETHYLENE, MICA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77491, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Sastojci ostalih dugotrajnih ruževa [ crna pakiranja ]

RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, POLYETHYLENE, MICA, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Dva puta pišem sastojke iz razloga što ruž u nude pakiranju je u drugoj kolekciji ruževa pod nazivom
' dugotrajni nude ruž za usne ' .


Što Essence kaže o Dugotrajnim nude ruževima za usne:

Zauvijek nude! trend ... i za tvoje usne. lagana i kremasta tekstura se osjeća izuzetno ugodno na usnama i pruža dugotrajan rezultat. prirodna ljepota - nude pristaje apsolutno svakoj djevojci!

Što Essence kaže o Dugotrajnim ruževima za usne:

Dugotrajna ljubav... jednostavno se moraš zaljubiti u essence dugotrajne ruževe za usne. ruž za usne pruža tvojim usnama intenzivnu boju par sati bez da ih isušuje. sigurno ćeš pronaći izbor za sebe-od svijetlo roze preko intenzivno crvene do suptilnih prirodnih nijansi. essence logo na teksturi ruža i crno pakiranje s oznakom nijanse privlači poglede!



Nijanse ruževa na vanjskom svjetlu izgledaju ovako:


 Pisala sam samo brojeve ruževa, slika je identična predhodnoj slici na kojoj su prikazane nijanse ruževa, pa točan naziv možete pogledati tamo. 


Osobno sam jako zadovoljna s Essence ruževima, a ono što ja radim kako bi izbjegla nakupljanje ruža na usnama je sljedeće:

-          Kada prije svega nanosim puder na lice, obavezno nanesem prvo balzam na usne  tek se onda bacam na šminkanje, jer prilikom stavljanja pudera on još dodatno isuši usne i prilikom toga usne nemaju dovoljno hidratacije i isušuju se i zato obavezno stavljam balzam da one budu hdratizirane do stavljanja ruža. Nakon što sam sve na licu napraviila, obrišem balzam s usana i tek onda nanosim ruž.
-      Ovaj način kod mene savršeno funkcionira, ali ako slučajno imate problema s suhim usnama, nakon što skinete balzam, nanesite ga opet u tanjem sloju, [ preporučila bih s prstom jer tada uzimate manju količinu proizvoda ] i tek onda preko balzama ruž.





Kakvo je vaše mišljenje o Essence ruževima? Koje nijanse vi koristite?

Veliku pusu vam šaljem do sljedećeg posta,






You Might Also Like

6 komentari

  1. Ja ih obožavam.. moja kolekcija je svakim danom sve veća i veća.. zasad su mi favoriti 09 Wear berries! i 07 Natural beauty, njih najčešće nosim. Ali kak je sad ljeto, sve češće nanosim i 10 Coton candy :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 10 Coton candy je savršena nijansa. Ali slažem se i što se tiče ove druge dvije nijanse, ne znam koja mi je ljepša od koje. :)

      Izbriši
  2. Berry je jako lijep. Vjerovala ili ne, nisam nikad isprobala Essence ruževe. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda je vrijeme da ih isprobaš, jer su im nijanse savršene. Bez obzira da li voliš svjetlo, tamno, bež ili kričavo, pronaći ćeš nešto za sebe. :) Javi svoje dojmove :)

      Izbriši
  3. Lijepa kolekcija! :D
    Osobni favorit mi je 11, ali već imam previše nude ruževa i olovaka :D
    Nikako se odvažiti za tamnije nijanse (osim klasične crvene) :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako i ja. Stavim ja ponekad neki rozi, boju breskve ili sl. ali nekako se uvijek vraćam nude bojama. Ali treba malo vedrijih nijansi, pogotovo preko ljeta. :)

      Izbriši

Pratitelji