Essence tekući ruževi

22:11



Pozdrav lijepe moje

Otkako sam vidjela da Essence dobiva tekuće ruževe, nestrpljivo sam čekala da se oni pojave na policama drogerija. Za sada imam samo dva Essence tekuća ruža, ali ne sumnjam da ću kupiti i ostale.
 
U mojoj košarici su se našli tekući ruževi u nijansi ' almost real ' i ' make a statement ' .


Krenimo od ambalaže. Dolaze u prozirnom pakiranju gdje izvrsno možete vidjeti nijansu ruža, a poklopac tj. čep od ruža je u boji baš onakvoj kakvu dobijete na usnama. A sama ambalaža ( prozirni dio ) je napravljen tako da daje iluziju ruža. Za cjenu od 21,90 kn dobijete 4 ml tekućeg ruža.


Sama tekstura ruža je jako kremasta, mogu reći da prilikom nanošenja ruža na usne dobivate zaista bogatu boju. Uz to što prelijepo izgledaju još i prelijepo miriše i imaju dobar okus. Svi znamo da ćemo ih kad tad poslije nanošenja pojesti, samo je pitanje vremena. 


Uz ruževe sam kombinirala Essence olovke u nijansama 11 in the nude i 08 red blush koje su mi se pokazale izvrsne u kombinaciji s njima.




Što Essence kaže o tekućim ruževima?

2u1. inovativna formula tekućeg ruža za usne ujedinjuje najbolje od dva profesionalca kombiniranjem pokrivenosti ruž za usne i  sjaja sjajila za usne.  pakiranje također naglašava svoje duo karakteristike: super pakiranje sjajila za usne s praktičnim aplikatorom ruža za usne. apsolutno očaravajući!

Dostupni su još u sljedećim nijansama:



Što ja kažem o tekućim ruževima?

Mogu reći da su me na prvi pogled osvojili, jednostavno pakiranje s očaravajućim proizvodom. Za pravu boju na usnama dovoljna su 1-2 premaza. A što se tiče postojanošću, ostaju na usnama ako ništa ne jedete, međutim prilikom prvog jela i pića proizvod će lagano izbljediti na usnama. Tu se vidi velika razlika između pravoga ruža i tekućeg ruža. Međutim, svakako su bolji od sjajila i tu dajem veliki plus. Za mene je ovaj proizvod pun pogodak.

Na sljedećim slikama se vidi kako ruževi izgledaju na usnama. 




make a statement

almost real


Sastojci:

POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, TRIETHYLHEXANOIN, TRIISODECYL TRIMELLITATE, ISOCETYL STEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, DIISOSTEARYL MALATE, TOCOPHERYL ACETATE, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, GLYCERYL BEHENATE/EICOSADIOATE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, SODIUM SACHHARIN, CAPRYLIC/CAPRYLIC TRIGLYCERIDE, AROMA (FLAVOR), CI 15850 (RED 6), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Jeste li probali ove Essence tekuće ruževe? Kakvo je vaše mišljenje o njima?




You Might Also Like

18 komentari

  1. Make a statement ti predivno stoji.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ova zadnja slika mi je super! Obozavam nude nijanse :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Obje nijanse su mi predivne *.*

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako se dobro slažu s olovkama! I divno ti stoje oba :) Obožavam ovakve ruževe-sjajila, zasad imam Peach party, a mislim da ću se vratiti i po još koji ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, obožavam kombinaciju s olovkama. Hvala ti draga. :) Obavezno se vrati po još koji, jer su stvarno divni, obožavam kremaste teksture kod stvarčica za usne tako da ove vrijedi kupiti. :)

      Izbriši
  5. Ja sam baš nekidan gledala Make a statement i sad definitivno mislim da se vraćam po njega jer divno izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Je li finish kao glossy ili se osusi u mat? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Glossy :) Kako kaže Essence: '' pokrivenosti ruža za usne i sjaja sjajila za usne. '' :)

      Izbriši
  7. Ova nude nijansa je predivna! Ali obije ti jako lijepo stoje :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Nisam ih jos videla u prodaji ali radujem se. Super recenzija :)

    http://www.adelaacanski.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U Hrvatskoj su dostupni od sredine 8 mjeseca, a sada za druge države ne znam. :) Hvala ti. :)

      Izbriši
  9. Ja ih još nisam isprobala, ali izgleda da je omjer cijene i kvalitete odličan!oba ti super stoje. Mene je iznenadila ova nude nijansa. Puno ljepše izgleda na usnama nego u pakiranju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Omjer cijene i kvalitete je super, a nude nijansa je zaista divna. :)

      Izbriši

Pratitelji