Revolution Flawless Matte

18:46



Paleta koja me je jednostavno oduševila čim sam ju uzela u ruke, pa ju zato moram podijeliti s vama.
Radi se o Revolution Flawles Matte paleti koja ima 32  matt sjenila. Cijena ove palete je nešto više od 80 kn, a može se naručiti s Pink panda stranice.


Paleta ima dosta čvrsto pakiranje te veliko ogledalo što je izvrsno.
Kod ove palete oduševilo me je to što su sjenila izrazito mekana, nisu onako puderasta ili ' kredasta' već su lagano svilenkasta te se lagano nanose i dosta su pigmentirana.


Sjenila je lagano blendati te se isto tako lagano mogu nadograđivati ovisno koji intenzitet boje želite.
Na mojim kapcima ona traju čitav dan, ne izgube se, tj. ne nestanu s kapaka. Kao uz svaka sjenila koristim bazu za njih tako da ona dodatno pomaže.

Paleta je divna, sve su neutralne nijanse koje mogu poslužiti za svakodnevan izgled, kao i za posao i više formalne događaje.

Na sljedećim slikama možete vidjeti kako sjenila izgledaju na ruci, ako želite vidjeti neko određeno sjenilo slobodno mi se javite te ću vam proslijediti sliku.





Meni je ova paleta izvrsna, što zbog velike količine sjenila, što zbog teksture sjenila i pigmentiranosti, a da ne pričam da je omjer cijene i kvalitete odličan. Moje velike preporuke za ovu paletu. 
Jedina zamjerka kod ove palete je što se lagano izdrapa ako je nosite na put u nesseseru s ostalom šminkom što možete vidjeti na sljedećoj slici, ali to se dogodi sa više manje svakom paletom.



Imate li vi ovu paletu? Sviđa li vam se? 

***

You Might Also Like

8 komentari

  1. Diivna je :) baš si želim jednu takvu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nemam je,al imala san priliku probati je,svakako oduševljena njom i narucujem je cim budem imala prilike tj.viska novca hehe;))

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivna paleta, bas bih volela da je imam! Zavidim ti! :) <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj joj danas gdje god krenem sve neke predivne palete, samo me na grijeh nagovarate! :D Predivna je, obožavam mat sjenila, a u svakoj paleti je baš njih najviše. Ah.. biti ili ne biti, pitanje je sad :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. što ćeš kada smo svi ludi za paletama. :D Moje velike preporuke za ovu paletu, sjenila su divna, pigmentirana. :)

      Izbriši

Pratitelji