Njega kože lica

21:36


Mislim da je vrijeme da vam pokažem što volim i što koristim od proizvoda za njegu kože.
Krenimo od početka, šminku sam jedno vrijeme skidala s Garnier micelarnom otopinom ali otkada je u Hrvatsku stigao brend ' Byphasse ' od tada veliku većinu proizvoda u mojoj rutini upravo zauzima taj brend.  


Micelarna otopina s kojom skidam šminku ne sadrži alkohol, posebno kod ove micelarne volim što za razliku od prethodnih što sam koristila, ne peče me za oči. Od tada je sastavni dio moje rutine i ne vjerujem da ću je ubrzo zamijeniti. Cijena joj je oko 39 kn. 


S micelarnom pretežno skidam maskaru i ruž, a ostatak šminke skinem s također Byphasse mlijekom za čišćenje lica. Kod ovoga mlijeka ne volim njegov miris, ali zato savršeno ' sjedne ' na moju kožu, obožavam osjećaj poslije skidanja šminke koje mi to mlijeko daje. Moje velike preporuke. Cijena mlijeka je oko 25 kn.


Nakon skidanja šminke volim još sve dodatno očistiti s pilingom ( kojeg trenutno nemam pa nisam mogla slikati, jer sam ga potrošila ) inače koristim Balea piling, koji ujedno može biti i maska. Nije grub i savršeno mi očisti pore i skine višak šminke. Klik za sliku. Cijena mu je oko 20 kn.  


Kada mi je lice u potpunosti čisto, stavljam tonik, i da, naravno da se radi o Byphasse toniku s ružinom vodicom koji mi nakon svega ovoga  ' ribanja ' lijepo umiri i osvježi lice. Cijena mu je oko 25 kn.


S obzirom da imam dvije borice na licu, tj. na čelu jer sam stalno ljuta i stalno se mrgodim :D krenula sam krenula u borbu protiv toga.  Koristim trenutno Guerlain Aqua serum ' Wrinkle plumper ' i trenutno mi se pokazuje jako dobar . Cijena mu je preko Amazon.com oko 125 $ . Klik. Naravno da nisam dala tolike novce za kremu, već sam ju dobila na poklon. 


A sada dvije stvari koje izmjenjujem. Ujutro na lice nanesem Revlon hidratantnu kremu ( nakon pilinga i tonika ) , a navečer prije spavanja nakon čišćenja lice stavljam Alverde ulje. Također otkako sam ga kupila, konstantno miješam ulje sa puderom i moram reći da je izvrsno. Puder mi je puno bolji te puno ljepše sjeda na lice i izgled je prirodniji.  Cijena Revlon kreme je bila oko 30 kn jer je izlazila iz asortimana ( iako sam je vidjela i 2 mjeseca poslije na policama ), a Alverde ulje je oko 25 kn. 





Što vi koristite u njezi lica? Koristite li što od ovih proizvoda?

***




You Might Also Like

12 komentari

  1. Pročitala sam već jako puno pozitivnih recenzija Byphasse proizvoda i definitivno ću ih morati isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraš isprobati da, jer su im proizvodi zaista divni. :)

      Izbriši
  2. Byphasse proizvode svi hvale i mislim da je postao biti top brend, pitala bi te gdje si nabavila Revlon kremu i Alvereda ulje koristiš za što? mislim dali je masno i koja je primjena tog ulja opće. Hvala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Revlon kremu sam kupila u Mulleru. :) Alverde ulje inače služi za njegu suhe kože, međutim ja imam mještovitu kožu i ovo ulje mi postiže da mi koža izgleda lijepo i njegovano. Isto kao što sam napisala da volim pomiješati par kapi ulja s puderom prije nanošenja na lice i zaista daje divne rezultate. :) Barem je tako u mome slučaju. :)

      Izbriši
  3. Izgleda da moram što prije Alverde ulje kupiti, svi ga samo hvalite :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Tonik i ulje od Alverdea su zaista odliični proizvodi. Na žalost nisam imala priliku probati ostatak byphasse linije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, zaista jesu. Obavezno isprobaj, nećeš požaliti. :)

      Izbriši
  5. Byphasse tonik koristim i ja i odličan mi je! Jedino nisam neki fan mirisa ruže, ali ajde, naviknula sam se. Od njihovih proizvoda uzela sam si još i gel za čišćenje lica te vlažne maramice i zadovoljna sam i jednim i drugim. Također sam kupila i njihovu kremu za lice, ali ona još čeka svoj red jer imam jednu Afroditinu koju prvo treba dokrajčiti. :D Inače u svojoj klasičnoj rutini koristim i hidrolate koje spravlja ujna za vlastitu upotrebu, pa se ponekad kod nje ogrebem za koji. ;) Piling i masku koristim iz Olivalove linije sa smiljem i mogu reći da zbilja nikad nisam koristila bolje. Odlični su mi, pogotovo piling - on čak parira mojim smućkanim kuhinjskim pilinzima koji su mi se pokazali najbolji. Od ove tovje rutine voljela bih isprobati Alverde ulje i stalno ga mjerkam, no nikako da ga kupim. Uvjeravam se da mi nije potrebno. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Afroditine kreme su također divne :) Pogotovo ona od kamilice :) ..
      .. Ajme blago tebi na domaćim pripravcima :) Ja sam trenutno dosta lijena za radit tako nešto, ali probati ću i ja.
      Olival su staviti na svoj popis da ga i ja isprobam. I svakako kupi Alverde ulje. :)

      Izbriši
  6. Jos jedan Byphasse fan. Ja koristim Byphasse gel za ciscenje lica i tonik. Takodje koristim i Alverde ulje, ali ne toliko cesto. :)

    OdgovoriIzbriši

Pratitelji