eBay palete

18:30


Nekoliko vas mi se javilo i pitalo me u vezi eBay paleta, kakve su, pigmentiranost i slično, pa sam odlučila ovaj post posvetiti upravo paletama s eBaya.
Paletu koju ja imam sastoji se od 252 sjenila, a cijena joj se kreće od 17 $ pa do preko 20$ ovisno o selleru preko kojega naručujete, ne znam točno preko kojeg sellera je naručena moja palete jer sam ju kupovala preko posrednika.


Palete dolaze u kutiji od čvrste plastike koja se naravno nalazi u običnoj kartonskoj kutiji s natpisom sastojaka i sl. Nažalost, kutiju nemam jer je paleta naručivana davno. Palete također svaka dobije svoju prozirnu foliju koja je na njoj.


Što se tiče sjenila, većinu vas brinu reakcije vaše kože lica na sastojke, međutim, što se toga tiče, nisam imala nikakvu reakciju, pa niti onu najmanju. Ali moram napomenuti da nisam alergična na ništa pa je možda i to razlog, ali znam još par ljudi koji su dosta osjetljivi i nisu imali nikakve reakcije na ta sjenila.




Pigmentiranost palete je ok, solidna, slabo su pigmentirane one svjetlije nijanse, tamnije su dobre, može se lijepo raditi s njima, što vidimo na sljedećim slikama, gdje su swatchevi sjenila bez baze za sjenilo.






Zadnje dvije slike prikazuje kako ta sjenila izgledaju na suncu.
Dok sljedeće slike prikazuju swatcheve sjenila s bazom za sjenilo dok su zadnje dvije slike, također, slikane na suncu.





Prilikom nanošenja sjenila na kapke, ona se dosta truse i lagano se pretvaraju u prah što može pokvariti vaš puder na licu ako ga nanosite prije nego šminkate oči, ali ništa od toga nije nerješivo pa tako i to.

Na sljedećoj slici vidite kako sjenilo izgleda nakon što ste ga par puta uzeli s kistićem.


Sjenila su solidna, dobijete 252 sjenila za cca 20$ , ako ne tražite neku jako veliku kvalitetu, onda ćete biti zadovoljni, ali mogu reći da je ova paleta što se pigmentiranosti tiče, bolja od nekih drogerijskih paleta.

Sviđa li vam se ova paleta?

***




You Might Also Like

27 komentari

  1. Sviđa da.
    Definitivno si ju naručujem.
    :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako je lijepa, no ja sam jos uvijek sumnjicava prema proizvodima s ebaya. Imas jako lijep blog, svaka cast :)
    Novi post na: http://beautyrebel09.blogspot.ba/2016/01/avon-ultra-beauty-lip-stylo.html

    OdgovoriIzbriši
  3. Svidja mi se :-) Ja sam dobila takvu paletu ali sa zemljanim nijansama od supruga,doduse preko popusta ali je to ta :-) i sad bih uzela ali sa svetlijim tj jarkim nijansama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam tu paletu, i ja sam ju gledala dugo dugo, međutim, dovoljna mi je ova jedna s eBaya. :)

      Izbriši
    2. Ok je ova moja,ali me nervira sto su sve neutralne nijanse,da su stavili i malo svetlijih boja bilo bi super,ali dobro :-D

      Izbriši
    3. Onda kupi jednu s svjetlijim nijansama. Tj. s žarkim bojama. :)

      Izbriši
  4. Svidja mi se :-) Ja sam dobila takvu paletu ali sa zemljanim nijansama od supruga,doduse preko popusta ali je to ta :-) i sad bih uzela ali sa svetlijim tj jarkim nijansama.

    OdgovoriIzbriši
  5. Imaš ovakve palete na Bh Cosmetics stranici...ona koju sam ja imala je pigmentacijom neusporedivo bolja, a cijene su im skoro jednake..
    Ono što se sada pitam je zašto sam ikad imala paletu sa tolikom količinom nijansi? xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne kažem ja da su ove palete savršene niti ništa, curke su me tražile recenziju i ja sam ju napisala. Ali palete s BH cosmetics su palete od i više nego duplo manje sjenila, ali još na to sve ide i njihova poštarina, i naravno, ne bih nikada uspoređivala te dvije ' vrste ' paleta, jer je BH cosmetics kvalitetan brend, a ovo su ipak samo palete s eBaya. :)

      Izbriši
    2. hehe, ma znam ja to..ovo je čisto bio konstruktivan prijedlog jer osim što im se zna sastav sa sigurnošću i kao što si sama rekla Bh je kvalitetan brend..ja sam u vječnom problemu jer volim staviti nešto novca sa strane, pa kupiti proizvod sa čime ću biti dugoročno zadovoljna i za koji me barem obmanjuju da znam odakle potječe :P ..istina je da imaju manje sjenila, 88 ih je po paleti ako se ne varam, ali što se cijene tiče budu jako jeftine (čak po desetak dolara) jer imaju dobro akcije i pt je oko 5-7 dolara što nije tako strašno, a i ona zna biti free :)

      Izbriši
    3. e ta me poštarina zanima, ona ide po težini paketa ili kako? da mi ne bi došla poštarina od oko 50 dolara..hehe :)

      Izbriši
  6. Ja imam neku paletu od 80 boja i vec mi 3 god traje i ni do pola potrosit. Samo sam jedno skroz potrosila i fali mi uzasno.smrc :D Bolja mi ej ta paleta od npr MURovih nekih koje imam jer MURove ne mogu nikako kistom uhvatit nego stalno prstima moram kopat, a ova s Ebaya se super hvata i ne trusi se i full je pigmentirana na kapcima. I uhvatila sam je onako za 5 dolara na akciji. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, poznam i ja nekoliko paleta sjenila ( ne MUR ) koje su puno lošije od ove s eBaya. Ali opet, meni su sve palete drage na svoj način. :)

      Izbriši
  7. Ja imam paletu od 40 sjenila BH Cosmetics-a i mogu reći da je gotovo identična sa ovom tvojom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ozbiljno? :) Jako cijenim BH kozmetiku i vjerujem da ću si uskoro naručiti jednu paleticu. Patim za Carli Bybel paletom, ali polako. :) Nadam se da ću čitati recenziju BH palete na tvome blogu. :) O

      Izbriši
  8. lijepo izgleda, kao mlađa sam stalno slinila nad tim paletama s ebaya, ali sam i dalje skeptična nekako :/

    OdgovoriIzbriši
  9. Oke priznajem da me pigmentiranost malo sokirala, u pozitivnom smislu :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Imam vrlo sličnu paletu iz tri dijela. Moja se sastoji od palete sa zemljanim, palete sa neon bright i palete sa shimmer satin nijansama i jako sam zadovoljna s njom. Kvaliteta je u odnosu na cijenu fantastična. Što se sastava tiče jednak je mnogim sjenilima i paletama koje se prodaju u drogerijama i parfumerijama jer ih se većina proizvodi u Kini upravo u tim istim tvornicama iz kojih izlaze i ove palete tako da upravo iz tog razloga nemam nikakvog problema sa korištenjem istih. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se za sastojke, većina neće naručivati šminku jer je ' kineska ' pa tko zna što stave unutra, ali opet velike količine kemikalija ima u svoj šminci, ne samo kineskoj. :)

      Izbriši
  11. Prvo, slike su ti fantastične :D To mi je prvo privuklo pažnju haha. Ja se nisam još usudila eksperimentirati s tim paletama ali me previše i ne privlače. Međutim zanimljivo je pročitati ovakvu recenziju. Mislim da kad bi imala paletu s toliko izbora da bi se šminkala 6 sati jer ne bi znala odabrati ahaha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, to mi puno znači :) Uvijek se trudim da slike ispadnu što bolje, ali nikako da napravim lijepu sliku makeupa, zato me tvoje slike oduševljavaju. :)
      Niti mene više ne privlače, ovo mi je bila jedna od prvih paleta tako da, ali ne planiram ih više naručivati s eBaya. :)

      Izbriši
  12. Jaooo san snova,moram kupiti jednu paletu i odlično si odradila recenziju,oduševila si me. ☺
    http://natalijabeauty.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši

Pratitelji