Essence trendovska kolekcija “love.joy.care”

23:05





Drage moje, ovo je ovakav moj prvi post, inače uvijek ovakve stvari objavljujem na svojoj facebook stranici, no odlučila sam da ću ipak to prebaciti na blog. Trenutno ću pisati o novoj limitiranoj Essence kolekciji '' love.joy.care* '' .

Vrijeme za djevojke! Nema ništa zabavnije od opuštanje kod kuće sa svojim najboljim prijateljicama tijekom hladnijih dana. Uz novu trendovsku kolekciju  "love.joy.care",  essence pretvara tvoja četiri zida u osobnu  wellness oazu.  Vesele, svijetle boje u rasponu od ružičaste, koraljne, fuksije, ljubičaste i svijetlo plave šire osjećaj čiste radosti.  Kolekcija nudi idealne proizvode za spa party sa faktorom zabave! Sve počinje s uzbudljivim must-have proizvodima  za savršenu manikuru poput ulja za nokte s praktičnim aplikatorom u obliku četkice ili colour & care lakom za jačanje noktiju. Inovativno ulje za usne sa svjetlom, sjajnom teksturom i suptilnom disperzijom boja osigurava ultra glatke usne. Nakon tretmana ljepote maska za spavanje jamči dobar i miran san. Zahvaljujući gel jastučićima tvoje oči će izgledati svježe i odmorno – čak i nakon noćnog izlaska.

Zabavite se i njegujte…uz essence


essence love.joy.care – ulje za usne
Boja& Njega! Sjajna tekstura koje nije ljepljiva njeguje usne pomoću ulja jojobe i avokada te im  pruža nježan dodir boje u nijansama fuksije i koraljne. Ulje je posebno lako za nanošenje zahvaljujući malom aplikatoru.
Dostupno u 01 i'm feeling gooood! i 02 good in the mood!.  
MPC  19,90 kn



essence love.joy.care – njegujući balzam za usne
Njega za tebe.  Njegujući balzam za usne lagane teksture i mirisa vanilijeostavljaju ugodan osjećaj na usnama. Jednostavno nanesi balzam na usne pomoću prstiju I pozdravi se s ispucalim usnama.
Dostupan u 01 i care for you.
MPC 16,90 kn


essence love.joy.care – ulje za njegu kutikule & noktiju
Softness! Bogato ulje štiti I učvršćuje cijele nokte pomoću vitamina E, avokada kao i soja ulja za prekrasne I njegovane nokte. S praktičnim aplikatorom u obliku četkice nanošenje je precizno I ulje se brzo upija. Dostupno u 01 dare to care.

MPC 16,90 kn

essence love.joy.care – djeljiva rašpica za nokte
File it. Zahvaljujući praktičnoj dvostranoj rašpici za nokte – jednoj za skraćivanje a drugoj za oblikovanje – jednostavno je dovesti nokte u željeni oblik I pripremiti ih za manikuru.
Rašpica se može podijeliti na dva dijela, tako da jedan dio možeš podijeliti s prijateljicom.
Dostupna u 01 sharing is caring.
MPC 10,90 kn

essence love.joy.care – all in one lak za njegu
All4one! All in one lak za njegu sadrži vitamin E I pravi je multi-talent za tvoje nokte. Može se koristiti za popunjavanje nepravilnosti, kao bazni lak ili kao nadlak ili za osvježenje boje. Ima efekt učvršćivanja I zaštite noktiju. Dostupan u 01 time for you.

MPC 15,90 kn


essence love.joy.care – colour & care lak za jačanje noktiju
Čvrsti nokti. Prirodni sastojci jačaju I štite nokte od dnevnog stresa. Svijetle nijanse poput koraljne, fuksija ljubičaste, žute I zelene osiguravaju obojani izgled dok kremasta tekstura s visokim prekrivanjem osigurava dugotrajan završetak. Dostupan u 01 I care for you, 02 happy nails,
03 lean on me and 04 you made my day.
MPC 16,90 kn

essence love.joy.care – blazinice za odstranjivanje laka za nokte
Lako uklanjanje! Brzo I jednostavno ukloni lak za nokte sa blazinicama za odstranjivanje laka. Svaka blazinica je acetone-free  te sadrži njegujući vitamin E, s ugodnim mirisom marelice. 30 kom.
Dostupne u 01 good in the mood!.

MPC 12,90 kn


essence love.joy.care – intenzivan maslac za ruke
Shake hands. Svilenkasta, nježna tekstura maslaca za ruke I nokte je njegujuća te ostavlja ruke mekanim i osigurava meke kutikule. Bogata krema ugodnog mirisa lako se upija te neće ostaviti masne tragove na koži. Dostupan u 01 have a piece of care!. 50 ml,

MPC 25,90 kn


essence love.joy.care – maska za spavanje
Mirni snovi! Za brzi oporavak ili zasluženi san maska za spavanje ima  slatki dizajn “zaklopljenih  očiju” I osigurava ti ugodan odmor. Visoko kvalitetan materijal s vanjske strane i nježan velur s unutarnje strane osigurava ugodno nošenje. Dostupna u  01 good night sweetie!
MPC 15,90 kn
essence love.joy.care – osvježavajuće i umirujuće blazinice za oči
 Fresh-up. Praktične, osvježavajuće gel blazinice osvježavaju umorne oči! Stavi ih u hladnjak a zatim na svoje oči. Mogu se iznova koristiti I savršene su za odmaranje. Dostupne u 01 it's cool to care!.  

MPC 10,90 kn

*** 

essence “love.joy.care” će biti dostupna na prodajnim mjestima KOZMA te
(SUPER KONZUMA – 17 prodajnih mjesta)  početkom ožujka do isteka zaliha. 



Meni se osobno najviše sviđaju osvježavajuće blazinice za oči. Što se vama posebno svidjelo? 

* PR OBJAVA

***

You Might Also Like

12 komentari

  1. Maskica za spavanje je preslatka!

    OdgovoriIzbriši
  2. Blazinice za odstarnjivanje laka je nešto što ću definitivno isprobati iz ove kolekcije. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Kupila sam blznice za skidanje laka, ali nisam još probala.

    OdgovoriIzbriši
  4. Sve mi je baš slatko, ali rašpica je onako *_* vjerojatno je ne bih nikad koristila nego stavila kao ukras na zid :)
    možda kupim ulje ili neki lak za jačanje, to mi jedino recimo treba :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, rašpica je baš za ukras :) .. ako što isprobaš, svakako javi. :)

      Izbriši
  5. Sviđa mi se ideja iza ove kolekcije, a maska za spavanje... <3

    OdgovoriIzbriši

Pratitelji