New in #3

19:41


S obzirom da je u proteklih mjesec-dva dosta toga skupilo kod mene, odlučila sam napisati jedan new in post. Nedavno me je kuma iznenadila s vrećicom punom divnih stvarčica i bila sam sretna kao malo dijete, mama i dečko su mi pričali hoću li sad spavati s tom vrećicom jer sam cijeli dan kopala po njoj i gledala svaku stvarčicu. Što mogu kada obožavam kozmetiku i sve što ima veze s njom. 
Neke stvarčice mi je žao i koristiti jer su mi toliko divne da bih htjela da mi samo stoje za ukras.

No, krenimo mi na novitete. Prvo je parfumirani losion za tijelo i gel za tuširanje Thierry Mugler Angel, nisam našla cijenu kod nas, međutim na amazon.com cijena losiona za tijelo je 35$ dok je  cijena gela za tuširanje 22$ . Oba divno miriše i kada stavite i malu količinu na tijelo mirisati ćete i na 3 kilometra. Osobno to ne bih kupovala zbog velike cijene, ali kada ga dobijete na poklon onda je i više nego odlično.



 S obzirom da mi se jako sviđa Essence kolekcija jedvna sam čekala ugrabiti par stvarčica, tako da sam odlučila kupiti gel za obrve ( oko 25 kn ) , sjajilo za usne u nijansi  '' 17 hot brownie '' ( cca 20 kn ) te fiksirajući sprej ( 25 kn ) i kremu za ruke (oko 15 kn ) .





Dalje imamo ove divne olovčice, Maybelline olovka za obrve u nijansi '' medium brown '' ( kupila sam ju na popusti, ali mislim da joj je prava cijena preko 30 kn ) isto tako i Maybellinove olovke za oči. Dalje imamo L'oreal olovku za usne  '' 657 rosewood ''  te Sisley olovku za oči u nijansi Snow, cijenu točnu ne znam, ali na strawberrynet.com je oko 39€ na popustu. 



 S obzirom da puder uvijek miješam na ruci te ga puno puta zaboravim obrisati pa mi ruka ostane ' narančasta ' odlučila sam kupit ovaj ' tanjurić ' na kojem sada miješam pudere i korektore, kupljen je u Mulleru za nekih 7 kn. 



Još jedan puder koji se našao u mojoj kolekciji je Maybelline Affinitone u nijansi 42 dark beige. Cijena u drogerijama mu je oko 50 kn. 




Sljedeće su dvije paletice s pinkpande.hr ,  I Heart Makeup paleta sjenila - NakedUnderneath i I Heart Makeup Chocolate paleta sjenila - Pink Fizz , cijena tih palete je oko 90 kn. Recenzija PINK FIZZ – klik .  





  Kako je nedavno došao brend AURA u Hrvatsku, ne bih ja bila ja da se ne počastim s nečim, tako se
u mojoj košarici našao Aura matirajući puder s kojim sam oduševljena, RECENZIJA .


 Bilo bi čudno da u ovom postu nema još paleta, tako da se ovaj put radi o mojoj dugo željenoj paleti ( ako ne računamo na Anastasia Beverly Hills contour paletu ) , BH paleti za konturiranje, cijena joj je oko 150 kn na pinkpanda.hr ( trenutno je rasprodana ) ili na BH cosmetics stranici 12$ . 



Sljedeći na redu je set od Collistara, koji mi je toliko divan da bih ga najradije gledala i ne koristila.
Cijenu seta ne znam, ali pojedinačno cijena ulja za lice je 38$  , cijena kreme za lice je 44$ , te cijena okoloočne kreme je 45$ za 15 ml. Nemojte me držati za riječ jer ne znam točno cijene jer sam set dobila na poklon, istraživala sam i našla da je limitirano izdanje i da je oko 200-300 kn set, i sad kad mi treba ne mogu naći link. 
Cijena sličnoga seta je 59$ na Collistar stranici. KLIK




 Dva sjenila koja su mi se svidjela su Makeup factory , u nijansama '' 16 caramel toffe '' i '' 63smokey Aubergine '' cijena im je u Mulleru oko 70 kn. Za točne nijanse kliknite na ime sjenila.  



Lancome serum koji je podigao mnogo prašine, serum koji obećava mnogo, trenutno je u fazi isprobavanja tako da ću uskoro znati vrijedi li tolike novce. Cijena mu je oko 600 kn. 


Na red su došla dva kistića, jedan sam dobila na poklon, Collistar, te mu cijenu ne znam jer se inače prodaje u setovima, a ovaj rozi kistić je s eBaya i cijena mu je oko 10 kn. Vjerujem da ću kupiti još koji jer mi je savršen za nanošenje transparentnog pudera ispod očiju i highlighter.


 Clinique Smart Custom-Repair Eye Treatment – kremica za ispod očiju, cijena preko Clinique stranice je 49$. KLIK.


 Dalje imamo sjajila za usne, L'oreal u nijansi '' 301 rouge soprano '' ( oko 100 kn )   te '' 402 milady '' , cijena mu je oko 90 kn . Nijanse su divne, ali njih ću detaljno opisati u recenzijama.



Dalje imamo MUR i Fredoom ruževe. Kada smo kod ruževa i sjajila, onda ću spomenuti Collistar sjajila u nijansama 205 magenta te 201 perla transparete. Cijena im je oko 17 € .





 I za kraj, Catrice sjenila u nijansama 070 princess mattleine i 340 Oops.. Nude did it Again! , s obzirom da izlaze iz asortimana, kupila sam ih po cijeni od oko 8 kn u DM-u , te Bourjois lak za nokte u nijansi 07 coton sur ton.



I to je to za ovaj moj veeeeeeliki new in, sviđa li vam se? Imate li favorita od ovih mojih noviteta? Jeste li što isprobale?

***






You Might Also Like

17 komentari

  1. Super stvarčice♡ Imam ono matt sjajilo i prezadovoljna sam♡♡♡

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I jel mozes napravit recenziju essence gela za obrve?😅😆

      Izbriši
    2. Hvala. :) <3 Mogu, čim dobro isprobam ide recenzija. :)

      Izbriši
  2. Ruževi mi se jakooo sviđaju.
    slaba sam na njih i ovi tvoji su mi predivni.

    OdgovoriIzbriši
  3. Wow,ne znam što bi izdvojila :)
    Ljubomorna sam jer meni nitko toliko ne poklanja :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, ma nije baš sve poklonjeno :) Dio je dio nije. :) Ali svakako je divno kad ti netko donese hrpu stvarčica. :D

      Izbriši
  4. Vrlo, vrlo dobri noviteti. Moje zvezde su Collistar-ov set (a onaj koji si linkovala je mozda jos i bolji za mene) i Clinique Smart Eye repair treatment (iako su i sve ostale stvari lepe)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ajme lijepog li new in-a :) Preparativa mi je posebno upala u oko :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ooogroman i skup new in! :D
    Najviše me zanimaju recenzije Collistar proizvoda i Makeup Factory sjenila (jer ih i sama dugo mjerkam). :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ove skuplje stvarčice su poklon, ne bih dala 300, 600 kn za kreme..hehe :) A što se tiče Makeup Factory sjenila, divna su i svakako si ih uzmi :)

      Izbriši
  7. Ocekujem recenziju essence gela, odlican post! :D

    OdgovoriIzbriši

Pratitelji