NEW IN - lipanj

19:54


U lipnju je bilo dosta toga novoga što se tiče dekorative, ne previše, ali bilo je.


KISTIĆI ZA ŠMINKANJE

Ne, to nisu super kvalitetni kistovi naručeni sa Pink Panda stranice, jer ste tamo mogli vidjeti slične takve, ovu su kistići naručeni preko eBaya, za nekih 50 - ak kuna, nisam nešto previše zadovoljna s njima, ali mogu poslužiti. 



ESSENCE

Ovaj korektor koristim već duže vrijeme, zapravo, što se tiče korektora baziram se stalno na Essence i Catrice kozmetici tako da samo njih trenutno možete vidjeti kod mene.

Zatim ovaj zeleni korektor protiv crvenila, još je u fazi isprobavanja, a i često puta ga zaboravim staviti pa nemam neko mišljenje o njemu.

I naravno , Essence tuš, oduševljava me, ali neću ništa u ovom postu napisati već će pričekati recenziju, koja će biti nadam se uskoro.



SLEEK

Sleek BareKissed illuminator, kupljen, i čeka da ga isprobam.



MAKEUP REVOLUTION

Revolution highlighter koji je SAVRŠEN. Otkako sam ga kupila, 90 % vremena koristim samo njega, a highlightera imam dosta, tako da to govori samo za sebe.


PUDERI

U lipnju sam se počastila s nekoliko pudera, Maybelline Affinitone koij već imam samo u tamnijoj nijansi, i koji obožavam. 

Zatim dva Rimmela, za sada sam koristila samo jednom  '' Lasting Finish ''  , dok Stay Matt čeka svoj red.

I Loreal Infallible također čeka svoj red na isprobavanje.



SHE

Slučajno sam u DM-u primijetila ovaj lak za nokte, tj. primijetila sam da je SHE promijenio dizajn nekih svojih stvarčica i to me oduševilo na prvu, jer ovo je svakako ljepše od onih '' kockica '' . A lak je divan! Također čeka svoju recenziju jer je dosta puta isproban. 



MAYBELLINE
Uz puder koji sam gore navela, od Maybellina sam se počastila s ovim divnim rumenilom koje je odnedavno u Maybelline asortimanu, i za sada mi se jako sviđa jer je lagan i nije previše pigmentiran što posebno volim kod rumenila , a ne kada jednom prođem s kistićem i izgledam kao klaun te mi onda treba pol sata da to izblendam da izgleda normalno.

Zatim imamo ovu divnu contour paletu, highlighter nisam isrobala dok mi je ova '' contour '' nijansa divna jer nije smeđa već je više sivkasta što je savršeno za konture.

I Maybelline contour stick, svjetliju nijansu nisam isprobala dok ovu za konturiranje jesam, jednom, i za sada mi se sviđa.


BARRY M

I tu je još Barry M fiksator koji trenutno jako volim.



I to je to što se tiče dekorativne kozmetike za mjesec lipanj. Jeste li se vi počastile s nečim lijepim?

***



You Might Also Like

1 komentari

  1. Super kupovina. Šteta za kistove, meni su super za konture :)

    OdgovoriIzbriši

Pratitelji