Soph x - Makeup Revolution London

10:26


Vjerujem da većina vas nestrpljivo čeka upravo ovu recenziju jer otkako je Revolution objavio sliku palete koju je napravio u suradnji s vlogericom Sophie, poznatijom kao '' sophdoesnails '' , svi smo nestrpljivo čekali da stigne u Hrvatsku.


Međutim, kako ja nemam živaca čekati, jer zapravo ne znamo kada će stići kod nas, morala sam je naručiti s TAM BEAUTY stranice i stigla mi je u roku tjedan i pol. ( Rok je oko 2 – 6 dana ).


Paleta dolazi u svojoj kutijici kao i sve Makeup Revolution palete. Na kutijici su prikazane nijanse sjenila, sastojci, rok trajanja i ostalo što vidite na slici.




Sama paleta, tj. sjenila u paleti imaju 1,1 g , a paleta ima 24 sjenila. Rok trajanja od otvaranja je 12 mjeseci.  Paletu sjenila trenutno možete naručiti s TAM BEAUTY stranice ( OVDJE ) za £ 11.20




Napravljena je od čvrste plastike, te je paleta mat dok su slova sjajno zlatne boje. Sama paleta je dosta nezahvalna zbog toga što je mat, jer kada se šminkamo i prsti su nam od pudera i idemo otvarati i paletu, dosta će se paleta zaprljati, ali to se lako obriše i nije neki problem, ali moram napomenuti da i to znate. 


Sa paletom dobijete prozirnu foliju na kojoj su ispisana imena sjenila. Paleta ima 14 mat nijansi te 10 shimmer nijansi, od kojih su neke manje shimmer neke više ali po mojem ukusu su sve prihvatljive, ali uvijek su mi draže matt nijanse.



Krenimo sa swatchevima, bez baze za sjenilo.

U prvom redu su više neutralne nijanse.


Drugi red su više shimmer nijanse, dok su zadnje dvije potpuno matt. Nazivam ih shimmerastima jer nisu matt, ali opet ne mogu reći niti da su skroz shimmer. Možda nešto metalik - shimmerasto? Ako to uopće ima smisla? Ili da ih nazovem '' NE matt sjenila '' ? :D


 Treći red su samo srednje dvije nijanse  '' NE matt '' :D dok su krajnje dvije matt.


Zadnji red jako volim, pogotovo prvu nijansu.


Pigmentacija ove palete je divna. Meni osobno sve MUR palete imaju divno pigmentirana sjenila. Imajte na umu da se swatchevi koje vidite na slikama razlikuju od monitora do monitora, ili mobitela, te da nikome neće biti isto prikazano, ali svakako ono što je točno je to da je paleta stvarno divna.
Sjenila se lako blendaju te su nadogradiva.
Ova paleta je savršena za jesen jer su sve boje nekako jesenske.
Ne znam koliko možete vidjeti ove '' NE matt '' nijanse na slikama swatcheva, ali vidite ih na slikama same palete. 

Na sljedećoj slici su prikazani swatchevi nekoliko nijansi ali s bazom za sjenilo, da vidite razliku s bazom i bez baze. U svakom slučaju i na svaki način lijepo izgledaju.


Trajnost ovih sjenila je dobra, nisam ih imala na kapcima 12h pa ne mogu reći kako se tu drže, ali na očima, tijekom 4-6 sati stoje, ne briše se i ne nestaju. S tim da sam ih ja testirala bez baze ( na kape uvijek stavim tekući puder ) , tako da s bazom vjerojatno stoje i tih 12h. 

Ako vas zanima testiranje palete od same Sophie onda kliknite OVDJE.



Za ovu paletu od mene imate velike preporuke, dakako, ja sam veliki ljubitelj paleta sjenila i imam ih dosta, ali nikome neće donijeti zlo još jedna, zar ne? :D  



Za kraj, ako koga zanima Sophie, ili neki detalji što se tiče nje, to možete provjeriti klikom na YOUTUBEINSTAGRAM, TWITTER.

Sviđa li se vama paleta? Hoćete li ju naručiti? J


 ***



_______________

You Might Also Like

1 komentari

Pratitelji