New in #1 : Avon haul

21:57


Pozdrav drage moje..

Za ovaj post sam vam odlučila pokazati svoj mali Avon haul. Sve stvari su me jednom riječju – ODUŠEVILE –



Krenimo od meni najdražih stvari -  RUŽEVI - .


U pitanju su tri ruža, nijanse smitten red, pink wink, berry smooch.
Nijanse su prelijepe i jako pigmentirane. I što mi se jako sviđa kod ovih ruževa je ambalaža. A gdje ćeš bolje od dobrog pakiranja i još bolje ambalaže. 


Nijanse su swatchane redom : smitten red, pink wink, berry smooch. ( Zar nisu divne? ) 

Sljedeća divna stvar je Luxe svjetlucavi puder.


Uopće ne treba spomenuti da mi se neopisivo sviđaju sve Luxe ambalaže. Ta njihova glamuroznost i ženstvenost. Pre lijepo!


 Puder je isto tako dosta pigmentiran što se može vidjeti po mome swatchu , ali vam ne mogu reći kako se ponaša na licu jer ga još nisam koristila ( Žao mi je uništiti tako lijepu stvarčicu ) .



Sljedeći na redu je bronzer duo.


Brozer duo se sastoji od dva dijela. Bronzera i higlightera ( barem ja to tako koristim ) Postojanost na licu vam isto ne mogu reći jer je ne korišten, ali zato sa sigurnošću mogu reći da je jako lijep i dosta pigmentiran.



Eto drage moje, to je moj mali avon haul. Jako mi se sviđaju sve stvari i već čekam da probam svjetlucavi puder i bronzer duo i da vam javim svoje mišljenje i pokoju recenziju.
Svoje želje o postu mi možete napisati dolje u komentar.

 Ako me ne pratite na facebooku obavezno kliknite '' lajk '' OVDJE.
Sve pohvale, kritike, molbe, savijete i bilo što drugo možete mi pisati na moju FB stranicu, ili na mail koji možete pronaći OVDJE.

Pusa svima,

Marija  






You Might Also Like

4 komentari

  1. Odgovori
    1. Hvala ti :) Voljela bih znati ime onoga tko mi ostavlja komentar bez obzira što sam dopustila Anonimno komentiranje pa.

      Izbriši
  2. Ako si dopustila anonimno kom onda ne znam di je problem, trebaš barem napomenuti da želiš ime komentatora (u postu ili sa strane), jer sama riječ 'anonimno' znači da se ne treba predstaviti... ---ne hejtam, samo kažem.... anyway ruževi su mi predivnii - inače ruževi su i moji naj naj u kozmetici :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zato sam joj i odgovorila da bih voljela znati ime :) ..
      .. hvala ti :) .. ima nas više kojima su naj naj :)

      Izbriši

Pratitelji