Wing eyeliner

21:25


Drage moje, sigurno muku mučite sa stavljanjem tuša kao i većina nas. Bez obzira što trenutno radim ovaj tutorial, trebalo mi je dugo vremena da ga uvježbam, ali eto, uspjela sam. 
Možda ovaj moj tuš nije savršen, ali opet je dobar početak.




Za ovaj liner sam koristila Essence kosi kist i Beauty Uk tuš u gelu.
Essence liner brush
Beauty Uk Pro Gel eyeliner


Za početnike mislim da je najbolji tuš u gelu, jer možete najbolje upravljati s četkicom. Preporučila bi sjenilo za oči od Maybelline jer može poslužiti kao tuš i ako pogriješite negdje nešto u postupku, lagano ga možete obrisati, dok ostali tuševi se brzo osuše i onda ga je više teško skinuti.

Kako nanijeti tuš?



1.       Prvo i najbitnije je da odredite liniju kuda će vam tuš ići, to najbolje možete postići da gledate prema dolje i usmjeravate liniju tuša s donjom linijom oka, tako da samo produžite tu 'waterline' . Isto tako je bitno da ta crta ne bude previše dugačka.
2.       Kada ste napravili tu početnu crtu, probajte napraviti mali trokut koji kasnije u točki
3.       Produžite preko cijeloga oka. Bitno je da ne radite pre debelu liniju da si ne bi zatvorili oko i da to sve zajedno ne bi izgledalo ružno.
4.       I sada slijedi ono najlakše, samo ispunite sve s tušem i eto ga.

S tušem u gelu će te dobiti matt efekt, a ako želite sjajni tuš, možete ga lijepo '' prebojati '' s tekućim tušem i to je to.
Nadam se da vam je barem malo ovaj slikovni tutorial pomogao. Isto tako možete mi svoje slike tuševa zalijepiti na mome facebook profilu.
p.s - Naslovna slika je slikana par dana prije, zato se malo razlikuje od ovoga tuša. I sve slike koje nemaju oznaku ' marija's secret place ' nisu moje slike, već su skinute s interneta.

Ako želite biti u toku s mojim objavama lajkajte moju facebook stranicu klikom OVDJE.

Što želite čitati u sljedećem postu?

Marija 

You Might Also Like

4 komentari

  1. Super stavljaš tuš! Ja se još uvijek mučim s tim i treba mi nekad čak 15 min da ga uspješno stavim, a često se dogodi da sve zbrljam xD Practice makes perfect :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Vjerujem, tako je i meni prije bilo. Ali nakon 100 puta uspjela sam naći svoj idealni način stavljanja tuša. Upravo to što kažeš '' Practice makes perfect '' , i ne treba nikad odustati, jer sve se može uvježbati. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja sam uvijek mislila da nikad neću uspijet ovaj wing napraviti kak treba, i uvijek kad imam vremena pomalo vježbam, i evo danas koliko toliko uspijem donekle dobro napraviti, ali za toliko savršen kao na tvojim slikama trebam ipak još malo vjezbanja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala draga, samo treba vježba, da si vidjela moj wing na početku kad sam ga počela tek ' učit ' , uz vježbu on može izgledati lijepo. Nije niti moj savršen. :)

      Izbriši

Pratitelji